Ömer sonucu yetersiz buldu

Chery Araç Sahiplerinin Mağduriyeti!

Ömer
17 Mart 2024 00:45

2023 Haziran dan beri Chery Tiggo8 Pro sahibiyim. Kazakistan, Rusya gibi ülkelerde 8-9 ay önce araçlara uygulanan multimedya, kadran, sesli komut dil desteği, navigasyon, ve klima sorunu için güncellemeyi aylardır beklemekteyiz. Araçlarımızdaki sorunlarla ilgili olarak grupta oluşturulan anket çalışması Chery Türkiye ye gönderilmesine rağmen hiçbir gelişme kaydedilmemiş tir. Sanırım bu anket teki Chery kullanıcıları tarafından belirtilen sorunlar 2024 Mart ayında ülkemizde bayilerde satışına başlanılan Tiggo 8 avangard paketteki belirtilen sorunların çözümü için Chery-Chine tarafından kullanmıştır. 2023 verilerine göre 41.000 adet araç satışı yapan Chery sanırım halen bu kadar yapılan satışın uyuşukluğunu yaşamaktadırlar.
Sürekli oyalanmaktayız. 3. Sınıf dünya ülkesi muamelesini gördüğümü düşünüyor ve bunu asla kabul etmiyorum. Bu güncellemelerin en kısa süre içerisinde ivedilikle bizlere de sunulmasını istiyorum. Bunun yapılmaması halinde gruptaki tüm kullanıcılar topluca yasal yollara başvuracaktır. Bu ülke vatandaşı Zirveye çıkarmayı da bilir çıkarttığı gibi indirmeyi de bilir. Ne oldum değil ne olacağım denilen lafı Lütfen dikkate alınız.

19 Mart 2024 15:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Ömer A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

16 Mart 2024 16:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 16:35

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Chery Türkiye Güncelleme Ve Sorun Giderme İlgisizliği

Hüseyin
16 Mart 2024 17:34
"Gerekli güncellemelerin kısa zamanda yapılacağı sözü verildi. Chery firması umarım sözünde durur. Türkiye pazarında daha fazla yer edinmek istiyorsa Türk müşterisini her konuda memnun etmesi gerekiyor. Teşekkürler..."