Araçta Sürekli Titreme Sorunu Çözülmüyor

13 Kasım 2024 16:329.381

13/11/2024 tarihinde sizlere iletilen şikayetim üzerine bugün Chery Kemal Tepretoğulları'na götürdüm. T**** Bey araçla ilgilendi, bahsettiğim sorunu kendisi de gördü fakat bu konuyu genel merkeze bildirip geri dönüş aldı. Sizlerden gelen cevap, normal aracı aldığım günden beri dur-kalk trafikte kalkış sırasında gaz tepkimesi 0.7 rpm ile 1.00 arası yükselerek 1.00 rpm'de sabit kalması gerekirken 0.7 rpm'ye geri düşüp tekrardan 1.00'e gelmesinden kaynaklı araçta titreme yapmaktadır ve sayısızca kez servise getirmeme rağmen problem çözülmemiştir. Bu konuyu üst düzey temsilci ile telefonda görüşmek istiyorum.

13 Kasım 2024 16:06

13/11/2024 tarihinde sizlere iletilen şikayetim üzerine bugün Chery kemal tepretoğullarına götürdüm taner bey araçla ilgilendi bahsettiğim sorunu kendisi de gördü fakat bu konuyu genel merkeze bildirip geri dönüş aldı sizlerden gelen cevap normal aracı aldığım günden beri dur kalk trafikte kalkış sırasında gaz tepkimesi 0.7 rpm ile 1.00 arası yükselerek 1.00 rpmde sabit kalması gerekirken 0.7rpm ye geri düşüp tekrardan 1.00 e gelmesinden kaynaklı araçta titreme yapmaktadır ve sayısızca kez servise getirmeme rağmen problem çözülmemiştir bu konuyu üst düzey temsilci ile telefonda görüşmek istiyorum

13 Kasım 2024 16:51 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba, Berk Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

13 Kasım 2024 16:52

Merhaba, Berk Y. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Kasım 2024 22:05

Merhabalar Aradiginizda telefonla görüşüyordum fakat 2 kere çaldırdınız kapandı sonra çağrı merkezini 2-3 kez aramama rağmen bir daha geri dönüş yapılmadı

Yorumlar(7)

Hulusi
Hulusi
15 Ekim 2025 00:02

Merhaba, bende de 2024 model Omoda 5 var. Geçen sene ağustosta sıfır aldım. Şu an 6000 km de. Aynı sorun bende de var. Malum İstanbul trafiği çok yoğun. İşe git gel 12 km. Gidiş de geliş de çok yoğun. Araç durduktan sonra kalkışta rahat değil titreyerek ve hantal kalkıyor. Normal modda. Aynen belirttiğiniz gibi kalkıştan 2 saniye sonra gaz yemesi düşüyor. Servise baktırmalı bilemiyorum.

Onur
Onur
18 Nisan 2025 17:16

Berk bey merhaba sorunu çözebildiniz mi bir çok kullanıcıda bu sorun mevcut ve servisler çözüm bulamadı

27 Ocak 2025 18:29

Anladım umarım çok rahatsız edici bir şey değildir. Bende de benzer bir problem var düşük seviyede, umarım ilerlemez.

27 Ocak 2025 17:44

Geçmiş olsun. Soruna çözüm bulabildiler mi?

Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Tekrarlayan Titreme Ve Çözülmeyen Sorunlar

İbrahim
İbrahim
31 Ekim 2025 13:488.511

2023 model Chery Tiggo 7 Pro aracımda, aracı aldığım günden bu yana titreme sorunu yaşıyorum. Bu sorun daha önce iki kez...

Araç Sorunlarına Çözüm Bulamayan Servis Ve İletişim Eksikliği

Semih
Semih
14 Kasım 2024 21:5911.229

"Özellikle Chery genel merkezde görev yapan Funda Hanım a teşekkürlerimi borç bilirim."

1 Yorum

Chery Tiggo 7 Pro: Fren Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Yusuf
Yusuf
25 Ekim 2024 22:2417.896

2024 yılı Temmuz ayında aldığım Chery marka Tiggo 7 Pro model (2024 model) aracımda, ilk aldığım andan itibaren pedala b...

Tümünü Gör

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor

Chery Tiggo 8 Pro MaxSu Alıyor

Yunus
Chery Arıza Tespiti İstedim!

Chery Arıza Tespitiİstedim!

Öne ÇıkanKonular