Araçta Sürekli Titreme Sorunu Çözülmüyor

13 Kasım 2024 16:32

13/11/2024 tarihinde sizlere iletilen şikayetim üzerine bugün Chery Kemal Tepretoğulları'na götürdüm. T**** Bey araçla ilgilendi, bahsettiğim sorunu kendisi de gördü fakat bu konuyu genel merkeze bildirip geri dönüş aldı. Sizlerden gelen cevap, normal aracı aldığım günden beri dur-kalk trafikte kalkış sırasında gaz tepkimesi 0.7 rpm ile 1.00 arası yükselerek 1.00 rpm'de sabit kalması gerekirken 0.7 rpm'ye geri düşüp tekrardan 1.00'e gelmesinden kaynaklı araçta titreme yapmaktadır ve sayısızca kez servise getirmeme rağmen problem çözülmemiştir. Bu konuyu üst düzey temsilci ile telefonda görüşmek istiyorum.

13 Kasım 2024 16:06

13/11/2024 tarihinde sizlere iletilen şikayetim üzerine bugün Chery kemal tepretoğullarına götürdüm taner bey araçla ilgilendi bahsettiğim sorunu kendisi de gördü fakat bu konuyu genel merkeze bildirip geri dönüş aldı sizlerden gelen cevap normal aracı aldığım günden beri dur kalk trafikte kalkış sırasında gaz tepkimesi 0.7 rpm ile 1.00 arası yükselerek 1.00 rpmde sabit kalması gerekirken 0.7rpm ye geri düşüp tekrardan 1.00 e gelmesinden kaynaklı araçta titreme yapmaktadır ve sayısızca kez servise getirmeme rağmen problem çözülmemiştir bu konuyu üst düzey temsilci ile telefonda görüşmek istiyorum

13 Kasım 2024 16:51 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba, Berk Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

13 Kasım 2024 16:52

Merhaba, Berk Y. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Kasım 2024 22:05

Merhabalar Aradiginizda telefonla görüşüyordum fakat 2 kere çaldırdınız kapandı sonra çağrı merkezini 2-3 kez aramama rağmen bir daha geri dönüş yapılmadı

Yorumlar (7)

Hulusi
Hulusi

Merhaba, bende de 2024 model Omoda 5 var. Geçen sene ağustosta sıfır aldım. Şu an 6000 km de. Aynı sorun bende de var. Malum İstanbul trafiği çok yoğun. İşe git gel 12 km. Gidiş de geliş de çok yoğun. Araç durduktan sonra kalkışta rahat değil titreyerek ve hantal kalkıyor. Normal modda. Aynen belirttiğiniz gibi kalkıştan 2 saniye sonra gaz yemesi düşüyor. Servise baktırmalı bilemiyorum.

Onur
Onur

Berk bey merhaba sorunu çözebildiniz mi bir çok kullanıcıda bu sorun mevcut ve servisler çözüm bulamadı

Berk

Merhaba onur bey maalesef çözüm yok arabayı alalı 2 sene oldu hiç mi güncelleme gelmez anlayamadım kablosuz şarj içinde dediler güncelleme olacak vs onda da bir gelişme yok sattıkları aracın arkasında durmuyor Chery

Fatih

Anladım umarım çok rahatsız edici bir şey değildir. Bende de benzer bir problem var düşük seviyede, umarım ilerlemez.

Berk

İnşallah ilerlemez Fatih bey size de geçmiş olsun

Fatih

Geçmiş olsun. Soruna çözüm bulabildiler mi?

Berk

Kimse aramadı ben ısrarlı olarak çağrı merkezini aradım oradaki arkadaş bana burda not var size iletiyorum dedi; her şeye olduğu gibi ezberledikleri tek kelime normal :) Ust düzey birini bağlayın dedim görüşmek istediğimi belirttim ama bağlayamacaklarini söyledi ne yapayım mahkemeye mi başvurmalıyım dedim hakkınız isterseniz başvurabilirsiniz deyip telefon konuşması sonlandırıldı

Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Tekrarlayan Titreme Ve Çözülmeyen Sorunlar

İbrahim
31 Ekim 2025 13:48
chery-tiggo-7-proda-surekli-tekrarlayan-titreme-ve-cozulmeyen-sorunlar-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Fren Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Yusuf