Aracın Elektrik Aksamında Ciddi Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Aracın Elektrik Aksamında Ciddi Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği
20 Ekim 2024 22:48

Araca binerken karşılama müziği ve ekranı hiç çalışmadı, eksikliğini 1 hafta sonra bacanağım aynı aracı alınca fark ettim.
Alarm ses düzeyi çalışmıyor. Yani emniyet kemeri ikaz sesi, dörtlü ve sinyal sesi vesaire çalışmıyor.
Bayi böyle bir sorunu en yetkili kişiyi aradık, ilk defa karşılaştık, ne yapacağız bilmiyoruz dendiğini söyledi. Ve aracın tüm elektrik aksamını sökeceğiz, araç bizde kalacak vesaire dedi. Yani hiç güven veren bir cümle değil, ne demek ilk defa karşılaştık ve bilmiyoruz cevabı. Ve işin en ilginci, ben aracı bu şekilde kusurlu aldım. 9 gün önce Chery Park Plaza'dan güya bütün aksamları kontrol edildi, rahat olun dendi.
Halbuki en basit olarak araç çalıştığında karşılama müziği yok, bunu da mı fark etmez aracı teslim eden servis elemanları.

21 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Mehmet D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Ekim 2024 11:25

Merhaba, Mehmet D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

23 Ekim 2024 21:38

Chery Türkiye iletişime geçerek istediğimiz yerden uygun vakitte randevu ayarladı. 5 kasımda yetkili servis yardımcı olacak, inşallah güzel sonuçlanır.

24 Ekim 2024 08:09

Merhaba Mehmet D. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Ekim 2024 10:20

Merhaba, Mehmet D. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Kasım 2024 23:48

5 Kasım da servise gittim sistemi resetleyip aracı teslim ettiler tabii ki sorun aynen devam ediyor. Sadece fazladan benden aracın nasıl makineye bağlanmadan resetlenecegini öğrendiler.

06 Kasım 2024 09:59

Merhaba, Mehmet D. Yapmış olduğunuz geri bildirime istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
30 Mayıs 2024 16:36
Chery Fabrikadan Ayıplı Gelen Aracı Bildirmeden Teslim Etmesi.
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
17 Temmuz 2024 13:03