Özge sonuçtan hiç memnun değil

Chakra Çalışanları Ve Hizmeti Kötü

Özge
17 Mayıs 2024 20:41

Akasya AVM Chakra mağazasından çeyizim için bornoz seti aldım ve reyondan ürün verdiler kontrol etme ihtiyacı da duymadım çünkü böyle köklü ve kaliteli bir markanın çalışanlarının da dikkatli olduklarını düşündüm eve geldiğimde baktığımda reyondan verilen ürünlerin defolu, iplikleri çeşitli yerlerden çıkmış halde olduğunu gördüm. Bunun yanı sıra düzgün bir paketleme talep ettim. Ürünleri şeffaf poşetin içine bile koymadan direkt katlayıp özensiz şekilde çantaya attılar. Özellikle sormama rağmen hiçbir şey yapamayacağını söyledi hanımefendi. Birkaç gün sonra değişim için gittiğimde başka bir müşteriye özenli paketleme yaptıklarını güzel ilgilendiklerini ve hediye keselerinin olduklarını öğrendim. Bana özensiz bir hizmet sağlamanın mantığı neydi o zaman. 10.000 TL'lik alışveriş yapıyorum. Gördüğüm muameleye inanılmaz. Üstüne üstlük ters ters konuşuyorlar. Suratları beş karış. Aşırı rahatsız edici. Çalışanlarınızın tavırları davranışları konuşmaları tamamen müşteriden müşteriye değişiyor. Markanızı temiz ve özenli zannediyordum. Ama belli ki değilmiş. Resmen görünüşe göre müşteri seçiyorlar ve ona göre özen gösteriyorlar.

17 Mayıs 2024 23:31 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Mayıs 2024 15:55

Merhaba, Konu ile ilgili olarak tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, şikâyetiniz ile ilgili durum çözüme kavuşmuştur. Kendimizi geliştirmek adına olumlu / olumsuz dönüşlerinizin işleme alınacağını iletmek isteriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Chakra Mağazacılık A.ş

Leyla sonuçtan çok memnun

Leyla
17 Ağustos 2024 13:28
"Bursa mağazasına ve genel merkeze teşekkür ederim"
Symbol Chakra Araba Kokusu Mağduriyeti
Symbol Chakra Araba Kokusu Mağduriyeti
Murvet sonuçtan memnun

Murvet
03 Ocak 2025 21:13
"İlginiz için çok teşekkür ederim ürünümün değişimi yapıldı ama yönetici ile ilgili bir dönüş alamadım aynı tavrı tekrar görürüm diye kaygılarım var ama Chakra mağazası ve ürünlerini çok sevdiğim için İzmir de başka mağazalarınızdan alışverişime devam edeceğim beni arayan öğün bey çok ilgili ve kibardı çok teşekkürler"
Chakra Mağazasında Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Mağazada Kırık Ürün Değişimi Sırasında Personelden Fiziksel Saldırı Tehdidi Yaşadım

Gülizar
10 Haziran 2025 11:35
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
25 Temmuz 2024 09:52