CFMOTO 450sr ABS Ve Hız Göstergesi Arızası

12 Ekim 2023 10:21

450sr Model motorsikletim daha 3 Aylık 0 motorsiklet. ABS arızalı ve ekran kaç km ile gittiğimi göstermiyor. Ne servis yardımcı oluyor ne de fabrika telefonları açıyor. Servise götürdüm ABS beyni yazılım hatası dedi. Fabrikayı arayacağım dedi ama 1 ay geçti her gün soruyorum "yarın arayacağım bugün ulaşamadım. Ulaştım onlar geri dönecek "falan diye oyalıyor. CFMOTO müşteri hizmetlerini arıyorum telefona bakmıyorlar. Lütfen yardım edin.

24 Kasım 2023 17:16

Uşak CFMOTO servisi Başaran Motor, şehirdeki tek servis olduğu için sadece işine gelen motorlara bakıyor. 29.07.2023 tarihinde CFMOTO marka motorumu servis olduğu için götürdüm. 0 motorumun arızası tespit edildi ve garanti kapsamında parçası değişecekti. Uma değişimi onaylıyor ama Başaran motor 19.09.2023 tarihinde"farklı servisten talep edilecek" girmiş. Ancak beni "fabrikayı aradım açmadı, ulaşamadım, parça bekliyoruz" gibi sözlerle 2 ay oyaladı. En son müşteri hizmetlerini arayınca konuyu açıkladılar. Kesinlikle bu tarz "sözde ustalara" servislik verilmemeli. Hele ki CFMOTO gibi kaliteli bir marka.

23 Kasım 2023 14:14

450sr motorumun ABS si bozuk geldi, servise gittim ve garanti kapsamında ABS sensörü diskinin yamuk olduğu ve değişeceğini söyledi. 2 ay geçmesine rağmen parçam gelmedi. Servis bekliyorum, müsait olunca arar sorarım diyor. Kendim müşteri hizmetlerinin arıyorum kimse açmıyor. Son bir haftadır Her gün aradım asla muhatap bulamıyorum. CFMOTO pişmanlıktır

Ek
Ek
12 Ekim 2023 15:51 (Şikayetten 5 saat sonra)
22 Kasım 2023 14:56
CFMOTO 450sr ABS Ve Hız Göstergesi Arızası

ABS hatası yüzünden parça değişeceği söylendi. 2 ay oldu parça falan gelmedi. Servise soruyorum bilgim yok müsait olunca ararım diyor. Ben arıyorum müşteri hizmetleri telefonlarımı açmıyor muhatap yok. Motor arızalı kaldı ben mağdur oldum. Kimsenin umurumda değil. Motoru satıyorsunuz ama yedek parça servis müşteri memnuniyeti hiçbir şey yok.

Yusuf
Yusuf

Merhabalar aynı sorun bende de var acaba sorununuz çözüldü mü hangi parça değişti bilgi verebilir misiniz ona göre bende gittiğimde arızayı nokta atışı söyleyebilsem ona göre parça isteyebilsem

Şikayeti Çözüldü

Bir de sizin sıfır aldığınızda mı bu problem vardı yoksa sonradan mı oldu

Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun ben de var sizde durum ne oldu

Ramazan

Merhaba. Evet sorun çözüldü. ABS diski yamukmuş. Firmaya mail attım parçayı en yakın servise gönderdiler. Disk değişti. Sizinde aynı problemse bir diski kontrol edin yamukluk olabilir.

Baransel sonuçtan hiç memnun değil

Baransel
04 Eylül 2023 11:40