CFMOTO - 250CLX Fren Sorunu

Rahmi
02 Ekim 2023 22:33

Sayın Yetkililer,

CLX 250 model motosiklet sahibiyim. Motosikletimin ön fren sistemi ile ilgili ciddi bir sorun yaşanmaktadır. Aynı sorunu yaşayan CLX250 model diğer motosiklet sahipleri ile bir araya gelerek, (66) imza topladık. Bu sorunun birkaç örnek üzerinde sınırlı olmadığını ve daha geniş bir sorun olduğunu belirledik. Bu nedenle, sorunun tespit edilmesi ve çözümü için sizden yardım talep ediyoruz.

Sorunlarımız şunları içeriyor:

ön fren; çukur, kasis, pozitif ve negatif yönlü amortisör şoklarında işlevsiz kalması, frene basarken motorun kendini ileri yönlü atmaya açması (sadece belirtilen durumlarda)

arka fren; arka frenin ayak pedalı potansiyometre hatalı olduğunu düşünüyorum. Fren çok dolu basıldığında sadece yavaşlatma görevi görüyor. Motosikleti istenildiği gibi güvenli mesafede durdurmuyor.

Bu sorunların motosiklet kullanım güvenliğimizi etkilediğine ve bu tür bir durumun kabul edilemez olduğuna inanıyoruz. Ayrıca, bu sorunların birçok sahibininde etkilediğini ve bu sorunun çözülmesinin önemli olduğuna dikkat çekmek istiyoruz.

Bu konudaki sorunlarımızı ve endişelerimizi ciddiye almanızı ve bu konuyu bir an önce çözümlemek için adımlar atmanızı rica ediyoruz. Sorunun tespiti, onarımı veya geri çağırma işlemleri gibi önlemlerin alınmasını talep ediyoruz. Bu, hem mevcut motosiklet sahipleri için hem de gelecekteki müşterileriniz için daha güvenli bir deneyim sağlayacaktır.

Size olan güvenimizi korumak ve bu sorunun çözümüne yardımcı olmak için iş birliği yapmak istiyoruz. Sorunun çözümü için iletişim kanallarını açık tutmanızı ve bizi bilgilendirmenizi bekliyoruz.

Bu şikayet mektubunun ciddiyetini anlayışla karşılamanızı ve bir an önce sorunumuzun çözümü için gerekli adımları atmanızı umut ediyoruz.

Bu modele sahip kullanıcılar tarafından topladığımız çözüm desteği bulunması için imza kampanyası;

Saygılarımla,

03 Ekim 2023 16:42 (Şikayetten 18 saat sonra)

Olcay sonucu yetersiz buldu

cfmoto-250clx-motosikletimde-fabrikasyon-lastik-yonu-hatasi-ve-magduriyet-1.jpg

CFMOTO CLX 250'de İlk Günden Beri Çözülemeyen Fren Arızası Mağduriyeti

Şükrü
13 Ağustos 2025 23:37
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO CLX Fren Şişmesi

Aykut
11 Eylül 2023 10:38
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
11 Nisan 2024 22:14