Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Yarısı Bizden Kampanyasında Mağduriyet Eksik Daire Ve Azalan Arsa Payı

16 Ekim 2024 23:23

Çevre ve şehircilik bakanlığı yarısı bizden kampanyasına başvuru yaptık. Kabul edildi ve karot örneği alınıp işlendi. Binamız riskli çıktı ve 1 ay içerisinde boşaltmamız için yazı geldi. Bina 4 kat 7 daire şeklinde. Ancak belediye imar kesintilerinden dolayı 350 metre kare arsayı 240 metrekareye düşürmüş ve 6 daire dışında asla yapamazsınız diyor ki 65 metre kare olacak şekilde. Simdi bu nasıl yarısı bizden?

Hem dairemi eksik veriyor. Belediye arsayı kesiyor ve şu an 80 metrekare olan daire büyüklüğü 65 metrekareye düşürüyor. Simdi sorum şu ben anlaştığım müteahhide mi para vereceğim devlete mi para ödeyeceğim eksik verilen bir daireyi mi almaya çalışacağım yoksa zaten yetersiz olan kira yardımını alıp üzerine uc kat daha para koyup kirada mi oturacağım. Benim zaten bu kadar gelirim olsa kampanyaya neden başvuru yapayım. 7 hane olarak yaklaşık 30 kisi çoluk çocuk mağdur durumdayız. Bunun çözüme ulaşmasını istiyorum.

Survida
Survida

Keşke kendi içinizde güçlendirme yapsaydınız kentsel dönüşüm pişmanlıktır bizde aynı durumdayız belediye bir de şunu çıkartmış senin arazini sana tekrardan satın alma gibi bir uygulama yoksa hiçbir şeye izin vermiyor lütfen dikkatli hareket edin iyicene her şeyi araştırıp öyle yapın

03 Eylül 2023 23:02

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Yarısı Bizden Kampanyası: Beklenmedik Maliyetler Ve Mağduriyet

09 Ekim 2024 02:36