Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Apartmanda Beslenen Kedi Kokusu

09 Ağustos 2023 18:09

Daha önce şikayetimle ilgili defalarca ilgili mercilere başvurmama rağmen herhangi bir caydırıcı işlem başlatılmadı. Bir vatandaş apartmanımın Bodrum katında oturan ev ve bahçe de kedi ve köpek besleyen komşumun beslediği hayvanların koku ve pislikten rahatsız olduğumu ve çocuklarımın alerjileri olduğunu sürekli beyan edip bildirmeme rağmen çözüm olmuyor.

Hayvan haklarına saygım var fakat yasa gereği bakılan hayvanın diğer kişileri rahatsız etmemesi (koku, ses vs) konusunda sorumluluk bakan kişiye ait olduğu bilinmektedir.

Kedi, köpek bakabilir, fakat apartmana yayılan hayvan pisliği kokusundan ve gece gündüz apartmanda gezen kedilerden benim evime misafir gelemiyor. Belediye zabıta ekipleri 1-2 defa geldiler evet koku var fakat biz bir işlem yapamıyoruz diyerek ayrılıyorlar.

Çevre şehircilik Bakanlığına şikayet etmemi söylüyorlar, artık hayvan kokusundan apartmanın içine burnumuz tıkalı giriyoruz. Bu konuya artık bir çözüm bulunmasını istiyorum.

Hüseyin
Hüseyin

Maalesef ülkemizde sorumsuz insanlar ve yöneticiler olduğu sürece adı hayvansever geçen insanımsıların sayısı her gün artmakta. Bunda en etkenlerden biride psikologlar isimlerindeki psi kelimesi herkese kadi köpek tavsiyesine neden oluyor. Kedisini köpeğini kızım oğlum diye seven insanımsıların sayısı artıyor. Bu arada birkaç içinde hevesi geçen insanımsılar hayvanları sokağa atmaktan da hiç çekinmiyorlar.

Sadiye
Sadiye

Herhangi bir çözüme kavuşturuldu mu?

18 Haziran 2023 10:18

07 Eylül 2023 15:11