Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Çevre Hastanesinin Para Odaklı Olması

08 Eylül 2024 10:26

Çok kötü bir hastane. Resepsiyondaki arkadaşlar hastayla münakaşa etme peşinde. Para odaklı bir hastane. Şiddetli karın ağrısıyla gittim, hastanede kimse yoktu. Doktorun gelmesini bekledik. Resepsiyona sorduğumuzda 'hastası var, onunla ilgileniyor' dedi. Acilde tek bir doktor olması normal mi? Ya da doktor başka bir hastaya bakıyorsa o hastayı neden biz görmedik? Hepsi yalan. Doktorun çayının bitmesini bekledik o kadar ağır sancıyla. Sırf fazla para almak için olmadık test istedi. Ona da tamam dedik. Bir kan alacaklar, hemşire intikam alır gibi kan almaya çalışıyor. Hiç profesyonel değil. Hele bir adam var, röntgen çekemedi. Yarım saat yani ne kan alabildiler doğru düzgün ne röntgen çekebildiler. En sonunda küçük bir serum taktılar. Serum bitti, çıkartmak için bir Allah'ın kulu gelmedi. Zorla birini bulduk, serumu çıkarttık. Sonra 2 saat tahlil sonuçlarının çıkmasını bekledik. Ben artık beklemekten uyuyakalmışım sedyede. Doktor hanımefendi telefonla bilgilendirme yapmış tahlil sonuçlarını. Hastanedeki herkes çok lakayıt. Bir daha kapısının önünden geçeceğimi düşünmüyorum. Muayene+serum+kan alma+röntgen 4350 TL para ödedik. Paranın kolay kazanıldığını düşünen bir hastane. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Gerekli yerlere şikayet edeceğim.

16 Ocak 2024 16:39
Müge sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 23:02
A Life Hospital Etimesgut Personel İlgisizliği
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yaşanan Zorlayıcı Ve İlgisiz Muamele

21 Mart 2025 19:39
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39