Onat sonuçtan hiç memnun değil

Ceramical Metal Mobilya Ceramical Teslim Edilmeyen Ürün

04 Ocak 2024 21:25

Kasım 2023 tarihinde kasım indirimleri sırasında Hepsiburada üzerinden Ceramical markasından iki adet 5 raflı kitaplık sipariş ettik. İki ürüne toplam 1.681,05 TL ödeme yaptık (iki ürünün indirimsiz fiyatı 2.266,40 TL'ydi). Ürün teslimi 4 Ocak 2024'te olacağı yazıyordu, çok uzun bir teslim süresi olmasına rağmen sorun etmedik. Süre zarfında satın aldığımız kitaplığın tane fiyatı 2.500 TL'ye yükseldi, bunu görünce acaba siparişimizi iptal ederler mi diye şüphelendik fakat uzun bir süre ses çıkmadı. Bugün, 4 Ocak 2024, satın aldığımız ürünlerin teslim edileceği söylenen tarihte gelen mesaj; "*** numaralı siparişinizde bulunan Ceramical Metal kitaplık... Tedarik edilememiştir. Geri ödeme işleminizi hesabım-siparişlerim adımından veya aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz."

Siparişimizi iptal etmek için 1-1,5 ay bekleyerek hem vaktimizi çaldılar hem de bu sürede her yere zam geldiği için zarar etmemize sebep oldular. Hiç kimseye önermiyorum ve umarım Hepsiburada bu gibi satıcılar hakkında bir yaptırım uyguluyordur.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 04:03
Ceramical Metal Mobilya Hepsiburada Ceramical Gecikme Ve Keyfi İptal
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 21:04
Ceramical Metal Mobilya Ceramical Satıcısının Ve Hepsiburada Nın Keyfi Ürün İptali
Onur sonucu yetersiz buldu

14 Ekim 2024 15:51
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 11:27