Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Central Hospital Yenidoğandan Muayene Ücreti Talep Edilmesi

27 Haziran 2023 12:34

Kozyatağı Central Hospital hastanesinde 21 haziranda oğlumun doğumu oldu. Serviste yatarken sorumlu bebek hemşiresi eğer sünnet düşünüyorsanız üroloji doktorumuz çocuğu görsün dedi. Kabul ettik ama doktor müsait olmadığı için gelmeyecek denildi. Sonrasında yapılan yönlendirme ile 27 haziranda polikliniğe muayene olmak için randevu ile geldiğimizde hasta kayıtta 500 liranın üzerinde bir ücret talep edildi. SGK’nın yenidoğandan muayene ücreti alınamayacağına dair yazısını gösterdim. Bankodaki personel telefonla üstünü aradı ve ücret almak zorundayım dedi. Sonra bizim kabul etmememiz üzerine yardımcı olabilmek için doktordan ricacı olmak istedi. Doktora gittiğinde ise doktorun kızarak tepki gösterdiğini ilk muayeneden ücret alınacağını söyledi. Doktorun bu tepkisinden sonra başka bir hekimi tercih etme kararıyla hastaneyi terk ettik. Bankodaki personelin konuyla ilgili bilgi sahibi olmaması anlayışla karşılanabilir fakat üstünün bilmemesi kabul edilemez. Hele de doktorun ve hastanenin bu şekilde bizi yürüyen dolar olarak görmesi hiç kabul edilemez. Üstelik siz hastane olarak böyle bir taleple geldiniz. Biz de kadın doğum doktorumuzu beğendiğimiz için aynı hastanede devam etmek istedik fakat böyle bir durumla karşılaştık. Üzgünüm bu sadece iş bilmezlik değil. Central Hospital ile bağlantımız an itibariyle kopmuştur. Çocuk polikliniği takibini de başka hastanede yaptıracağım.

Ozgur
Ozgur

Merhaba Ömer Bey, aynı durum geçtiğimiz ay benim de başıma geldi ve yaptığım şikayetler sonucu ücret iademi alabildim. Hastanedekilerin ve üstlerin bu durumu bilmeme şansı yok, önceden bilmiyorlarsa bile ben farkında olmalarını sağlamıştım ama anladığım kadarıyla kasıtlı bir şekilde, kimden ne koparabilirsek mantığı ile ilerliyorlar.

Gülşen
Gülşen

Merhabalar bizde böyle bir durumla karşılaştık. Kızım safra kesesinden aniden sancılandı acil servise gittik. Bizden hasta kaydı için önce 375 TL. Aldılar, kızınıza serum taktık dediler, 480 TL aldılar. En sonda test yaptık dediler 500 TL. Aldılar bende o telaş içinde faturalara bakmadım bayağı bir zaman sonra kızıma faturaları babasına göstermesi için çantamdan çıkardığımda şok oldum. Sıfırları silmişler. Bu ne biçim adalet üstelik doktor kızıyım doktor ailesine indirim var. Çok şükür kızım sağlığına kavuştu. Tüm hastalara şifa diliyorum

Central Hospital'da Fatura Ve Ücret Farkı Sorunu

04 Ocak 2025 22:06
Selma sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:49
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Central Hospital Kozyatağı Kadın Doğum Bölümü İlgisizliği

02 Ağustos 2024 12:02