Ayyüce sonuçtan hiç memnun değil

Castonline Ajans Geciken Ödeme

28 Temmuz 2023 14:41

Ben TRT 1 Gönül Dağı dizisi Ankaralı Şehnaz karakterini canlandıran oyuncuyum. İsmim Ayyüce. Ajansımla daha önce çalıştık fakat hiç bu tarzda bir problem olmamıştı öncelikle bunu buraya yazdığım için çok üzgünüm.

Alacağım olan ücreti setin bitiminden hatta dizinin yayınlanma tarihinden 45 gün geçmiş olmasına rağmen kalan alacağımı yatırmadılar ve bana bununla ilgili bir açıklama da yapmadılar. En son ajansın sahibiyle telefonda konuştum bazen mesaj attım ve kendisini aradım uzun zaman yani aylar sonra telefonu açtı ve : "Acil değilse sonra konuşalım" gibi bir şey dedi telefonda, oynadığım karakteri, beni tanıyor olmasına rağmen.

Hem maddi hem manevi kayıptayım. Geciken ödemelerim olduğunu başka masraflarım olduğunu söyledim. Ayrıca sette çalıştığım Cast direktörü ve ekip başı elemanlar da numaramı engellemiş. Acilen artık bu durumun çözülmesini istiyorum. Şirkete mail de attım.

İş bitimi nakit olarak anlaştık fakat artık kaçıncı gün oldu ben saymadım ödemelerimin büyük bir kısmı ödenmedi. Ödemelerimin artık yapılmasını istiyorum yoksa bu durumu resmi mercilerden de çözeceğim. Umarım benim bu yaşadığım durumu hiçbir insan yaşamaz.

Gülden

Bana yapımdan iletilen bilgi bu yöndeydi. Teyit ettirip dönüş yapacağım. Teşekkürler...

Teşekkürler bekliyorum

Gülden

Merhaba; sektörel olarak sisteme göre, bölüm oyuncusu ödemesini söz konusu oyuncunun rol aldığı bölüm yayın mercinde yayımlanmasından sonra yapılır. Söz konusu oyuncu ile de aynı şekilde anlaşıldı tıpkı diğer bölüm oyuncularımız gibi. Çeşitli nedenlerle bölüm yayımlanması yayıncı kanal bölüm yayımlanmasını erteleyince bir sorun yaşadık ama sorun çözüldü. Şikayeti lütfen kaldırınız. İşini layıkıyla yapmaya çalışan bir ajans olduğumuz için olumsuz bir referans olsun istemiyoruz. Ajansımız devamlı olarak sete giden bölüm oyuncuları haricinde peşin çalışmakta, set bitimi ödemelerini nakit yapmaktadır. Teşekkürler...

Ayyüce

Merhaba, kalan borcunuzun dekontunu bana varsa yollayın. Çünkü tarafıma yapılan öyle bir ödeme yok. Burda ödememin tamamını yapmayıp beni mağdur ettiğiniz gibi aynı zamanda da şahsımı karalayan iddialarda bulunuyorsunuz. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Figüranlık Ücretimin Ödenmemesi Ve Sürekli Oyalama

31 Mayıs 2025 16:01
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Cast Merkezi Figüran Ücreti Mağduriyeti Ve Saygısızlık

12 Mayıs 2024 18:01
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Cast Merkezi Ödeme Yapmıyor Dizi Projesine Gönderiyor Kayıt Tutmuyor

12 Ağustos 2024 15:05