Case IH Traktör Yakıt Pompası Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Sabri
04 Haziran 2024 16:28

Case IH Farmall A110 kullanıcısıyım. Traktörüm 2022 model ve 890 saatte, 150 saatte yaptığı yakıt pompa arızasını tekrarladı. İlk seferde sorunsuz bir şekilde değiştirilen yakıt pompam, bu seferki arızada belirli bahanelerle (yakıtta su olması vb.) garanti kapsamına girmeme durumu var. Case ile beraber 3 farklı traktör markası da kullanmaktayım ve senelik 30 ton gibi bir dizel yakıt tüketimim söz konusu. Kullandığım diğer traktör markalarında yakıttan kaynaklı bir problem asla yaşamadım. Eskişehir servisi ile ilgili en ufak bir sorunum veya şikayetim yok. Fakat Case IH müşteri hizmetlerine gün içerisinde durumun acil olduğundan ve tarlada yapmam gereken işlerin aciliyetinden gün içerisinde iki kere bahsetmeme rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Ankara'ya fabrika önüne mazot pompasını ve pompa uzmanı raporumu alıp gelmeme rağmen, içeride randevusuz bir görüşme yapılamayacağı cevabını aldım (randevu için aramama rağmen doluluk veya boşluk durumu hakkında bir bilgi verilmedi). Durumun buradan fark edilip bir an önce çözüm üretilmesini dilerim.

05 Haziran 2024 09:53 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Traktör Arızalarıyla Geçen Zaman Kaybı

Gökhan
31 Mart 2025 16:58
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 23:50
Türk Traktör Pompa Enjektör Ve Rail Hattı Arızası

Erkunt Traktör Yakıt Pompası Arızalandı Garanti Kapsamına Alınmadı.

31 Aralık 2023 16:56
New sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 22:49