29 Şubat 2024 21:54

Kaç gün olduğunu bilmiyorum ama firmanın carvocal.com adlı internet sitesinden satın aldığım multimedya navigasyon cihazının (CRV-4570RR transporter) fiyatı 12 saat içinde düşmüş. WhatsApp üzerinden yazdım ancak önemseyip cevap bile vermediler. Ürünleri sanki döviz kuru üzerinden satıyorlar gibi bir izlenim bıraktılar. Döviz kuru üzerinden satış yapılsaydı fiyat nasıl düşebilir ki? Gönderilen ürünün kontrol edildiğine dair ifadeler var. Büyük bir kağıda 'Elle kontrol ettik, teknik servis numaramız bu' gibi ifadeler yazmışlar, ancak saat 13:00'te telefonları kapalı. Kontrol edildiği söylenen ürünün en önemli parçası bile düzgün çalışmıyor (güç tuşu ekseninden kaymış ve yamuk). İki farklı kanaldan sorduğumda ürünün ilgili araç için tam uyumlu olduğu söylendi; ancak montaja başlandığında soketin uyumlu olmadığı anlaşıldı. Verilen hizmetin kalitesinden memnun kalmadım ve bir daha sizden bir ürün satın almayı düşünmüyorum. Keşke verdiğim parayı başka bir şekilde kullanabilseydim. Son olarak, eğer buradan bir ürün satın alırsanız, araç kullanırken bu sistemle iletişim kurmayı beklemeyin. Mikrofon kalitesi düşük olduğu için sadece karşı tarafın sesini duyabiliyorsunuz, sizin sesinizi kimse duyamıyor. Şimdi muhtemelen montajda bir hata olduğunu söyleyeceklerdir, ancak cihazın üzerinde entegre edilmiş olan mikrofona rağmen bu durum değişmiyor.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Multimedya Arızaları Ve Cihazın Çöp Oluşu

20 Eylül 2023 10:29
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Arızalı Ürünü Değiştirmiyor/Tamir Etmiyor

23 Temmuz 2024 14:00
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Kartal Hayal Kırıklığı: Yanlış Montaj Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 11:57

Carvocal Opel Meriva İçin Alınan Multimedya Ve Kamera Sorunları

Alikemal
03 Eylül 2024 18:07
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Çok Kötü İşe Yaramaz

Sadık