Resul sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Arızalı Ürünü Değiştirmiyor/Tamir Etmiyor

23 Temmuz 2024 14:00

01/05/2024 tarihinde N11 üzerinden Carvocal mağazasından "Dacia Android Multimedya Sistemi 2013-2020 CRV-4606xd" siparişi verdim. Birkaç gün sonra siparişim elime ulaştı. Buraya kadar gayet iyi sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürünün faturası gelmedi. İstedim öyle gönderdiler ama neyse. Cihaz elime ulaştıktan birkaç gün sonra montajını yapıp kullanmaya başladım. Montajdan Takriben 1 hafta 10 gün kadar sonra bir gün arabamın kontağını çevirdiğimde ekranda Dacia logosu göründü ve sonra ekran gitti. Görüntü yok. Sadece ekran aydınlatması vardı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Bu durumda Bana birebir değişim yaptıklarını ürünü verecekleri adrese kargo ile göndermemi istediler. Verdikleri adres Carvocal Kartal şubesinin adresi. İkametgahıma yakın ve o günde aracı servise götüreceğim için elden teslim etmeyi tercih ettim. 18 Mayıs 2024 tarihinde ürünü Kartal şubesine elden teslim ettim. Teslim ettiğime dair bir belge bile düzenlemekten imtina ettiler. Bir kağıda öylesine bir şeyler yazıp verdiler. Bugüne kadar (23/07/2024) defalarca aramama görüşmeme rağmen 2 ayı geçti sonuç alamadım. 28 Haziranda yaptığım görüşmede Bana parçasının olmadığını, gelen parçanın uyumsuz olduğunu vs. Söyleyip, fatura üzerinde yazan tutar kadar para iadesi teklif ettiler. Kabul etmedim. Şu an ürünün N11 de satışta olduğunu görüyorum. Alacağım para iadesi ile yeni ürün alamıyorum. Soruyorum; Neden kabul edeyim? Şimdiye kadar bekledim. Buradan da yazıyorum herkes görsün.

Carvocal Opel Meriva İçin Alınan Multimedya Ve Kamera Sorunları

Alikemal
03 Eylül 2024 18:07
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Kartal Hayal Kırıklığı: Yanlış Montaj Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 11:57
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Multimedya Arızaları Ve Cihazın Çöp Oluşu

20 Eylül 2023 10:29

29 Şubat 2024 21:54
Carvocal Pişmanlıktır! Paranızı Boşa Harcamayın
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Kurumsal Firmadan Alınan Üründe Destek Ve İade Mağduriyeti Yaşadım

23 Haziran 2025 17:17