Cartoon TV Korkutucu Çizgi Filmler

09 Mayıs 2023 00:27

Masanın korkunç hikayelerinin kaldırılmasını istiyorum. Çocuklarımızı korkutuyorlar, neden korkutucu çizgi filmler var ki anlayamıyorum? Ayrıca, Scooby doo çizgi filminin de kaldırılmasını istiyorum. Sürekli korkunç şeyler, hayaletler, böyle çizgi filmler neden var ki? Çocuklarımız lavaboya gitmeye bile korkuyor. Kaldırılmasını istiyorum.

Fatma

Sen istedin diye kimse sadece hem gece yayımlanan hem de güzel çizgi filmlerin kaldırılmasını isteseniz bile olmaz sabahları izlesin çocukların o kötü çizgi filmleri gece ye kadar uyumuyorsalar sizin sorununuz gece 12 de eski çizgi filmer gösteriliyor bir zahmet yani

Kamile
Kamile

Cartoon Network bir old çizgifilim kanalı çocuğun gitsin TRT Çocuk minika çocuk izlesin scoobydoo insanların gerçek canavar olduğunu gösteriyor çok güzel eğlenceli severek izlediğim en çok sevdiğim hatta yani karışmayın şu 13-20 yaş arası çizgi filimlere onlar bizim için yapılmış çocuğunda gitsin 0-12 yaş arası çizgifilmlere baksın zaten şikayetleriniz yüzünden izlediğim çizgi filmler hepsi kaldırıldı yeter sizin yüzünüzden old kanal çocuk kanalına dönüştü

Fatma

Harbi ya değilim mi cartonito yerine off Air veya Türkiye'ye Adult swim getirseler çok iyi olur

Çocuklar İçin Uygun Olmayan Çizgi Filmlerden Endişeliyim

24 Ağustos 2025 19:23

Teen Titans Türkçe Dublajı Neden Yok?

02 Nisan 00:47