Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 15:59

Cantaoocanta (Instagram) adresinden marka ürünü a kalite denerek aldım fakat ne yazıları ne de gözlüğün detayları (mesela sapındaki metal çizgisi yok) asla birebir değil. Bunu ifade ettiğimde görseldekiyle aynı olduğu söyleniyor fakat gönderi altlarında da mesajlarda da a kalite olduğu ifade edilmiş. Ayrıca gözlük kapları ve silme bezleri de farklı geldi.

Sayfayla iletişime geçtiğimde asla bunu kabul etmiyorlar ve ürün görseldekiyle aynı diyorlar fakat mesajlarda ve gönderilerin altında a kalite yazıyor ürün görseldekiyle aynıdır yazmıyor. Ve görselde zaten ürünün sapı kapalı bir şekilde çekildiği için iç sapı gözükmüyor. Buna rağmen ben yine de sorduğumda a kalite deniyor. Alanların gözlüklerden memnun olması benim için bir şey değiştirmez ben bana a kalite denilen gözlüğü almadım ve şikayetçiyim. A kalite isteyenler bu sayfayı tercih etmemeli ama a kalite istemeyip görseldekini isteyenler alsınlar.

Öğrenciyim ve 1200 liram çöpe gitti. Şikayetvar lütfen diğer olaylarımı çözüme ulaştırdığın gibi bununla da ilgilenmenizi istiyorum yoksa mahkemeye başvuracağım olay sadece 1200 lirada değil yanıltıldım ve bana karşı üslupları hiç hoş değil.

Ebrar
Ebrar
05 Mart 2024 14:25

Az önce yorum kısmına şikayetimi yazdığımda sayfa tarafından engellendim. Bilginiz olsun şikayetinizi bildirdiğinizde üstüne engelleniyorsunuz. Lütfen ilgilenip çözüme kavuşturursanız sevinirim yoksa mahkemeye başvuracağım onlar için daha kötü olacak sonu

Sümeyye
23 Ağustos 2023 09:05
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Lausel Lens Marka Ürün Siparişi

21 Eylül 2023 14:01
Elifnur sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 11:36

İsmail