Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları Doktoru

08 Mayıs 2024 20:31

Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları Bölümü'nden 07.05.2024 tarihinde saat 16.40 için randevu almıştım. Ardından 06.05.2024 tarihinde, acil bir ameliyat gerektiği gerekçesiyle randevumun daha erken bir saate alınmak istendiği bildirildi. Aynı gün içinde hastane personeli tarafından tekrar aranarak, ameliyatın iptal edildiği ve randevu saatimin aynı kaldığı bilgisi verildi. Randevu günü öğleden sonra bir telefonla, doktorumuzun saat 16.30'da ayrılması gerektiği ve bu nedenle randevu saatimin 16.20 olarak güncellendiği bildirildi. Randevu saatinde doktor hanımla görüştüğümde, acele bir ultrason yapıldı ve 'korkulacak bir şey olmadığı' söylendi; kan tahlili yapılacağı ve sonuçların ertesi gün saat 10.30'a kadar doktora ulaşabileceğim belirtildi. Sekreteri tarafından bu bilgi verildi (Özel hastanede ben neden doktora ulaşmak zorundayım, onlar neden bana ulaşmıyor? Diğer özel hastanelerde genellikle doğrudan doktor tarafından aranıyorum). Bugün doktorumu yaklaşık beş kez aramama rağmen ulaşamadım ve hastane operatörü üzerinden ulaşmayı denedim. Operatör, doktorun sabah boyunca ameliyatta olduğunu ve öğleden sonra da olacağını, ancak saat 13.00'ten sonra ararsam doktorun sekreterine notumu iletebileceğini söyledi. Arama saatim 12.30 olduğu için, notumu kenara yazıp saat 13.00'ten sonra kendisinin iletebileceğini söylediğimde, yoğunluk nedeniyle unutabileceğini ve not alamayacağını belirtti. Sonunda saat 13.30'da doktor hanımın sekreteri tarafından tarafıma dönüş yapıldı ve durumumla ilgili açıklama yapıldı. Durumumla ilgili neden doktorla görüşmediğimi sorduğumda, doktorun başka bir hasta ile meşgul olduğu bilgisi verildi. Şimdi, sevgili Özel Çankaya Yaşam Hastanesi çalışanları, sizden alınan ücretin sadece doktorun sekreteri ile iletişime geçmek için mi olduğunu sormak isterim. Durumumla ilgili hiçbir açıklama yapılmaması ve ilacım hakkında bilgisi olmayan bir sekreterle hasta iletişimi kurulmasının sağlık ve etik kurallarına ne derece uygun olduğunu da merak ediyorum.

Çankaya Yaşam Hastanesi Doktorları Hastalara Saldırıyor

26 Mart 2024 10:58