Ankara Çankaya Belediyesi Hesaplara Kafasına Göre Bloke Koyuyor

29 Şubat 2024 13:24

Ankara Çankaya Belediye Başkanlığı haberim olmayan bir borç için hesaplarıma bloke koydu. Zar zor bloke sebebini öğreniyorum, kendi araştırmalarım sonucunda 2013-2014 yıllarına ait olan bir borç olduğunu ve bu geçen 10 yıl içinde bir kere olsun bana yazılı ya da sözlü hiçbir tebligata bulunulmamış. İletişim adresim beli, telefon numaram hiç değişmemiş, bir kere olsun bana ulaşılmamış, E-Devlet üzerinde herhangi bir borç görünmüyor. Ben müneccim miyim nereden bileceğim. Bahsi geçen borç ödendi, bir an evvel hesaplarımda ki blokeleri kaldırmanızı talep ediyorum. Kredi notumun düşürdüğünüz gibi umarım mart sonu o koltuklardan sizde düşersiniz. İşin ehli olan insanlar bize hizmet versin.

Nur
Nur
29 Şubat 2024 13:46

Belediyede ki çalışan ile görüştüm, bana tebligat gelmediğini anlatım olur mu 2021 yılında tebligat gönderildiğini söyledi. Kesinleşmiş borcun üzerinden 7 yıl geçmiş bilgileri kontrol etme ihtiyacı bile duymadan, 2014 yılında kapattığım işletme adresine tebligat göndermişler. Ben işletmemi kapattım başkasına devrettim, o adreste başka bir şirketin bilgileri bulunuyor ama siz aynı adrese tebligat gönderiyorsunuz. Bu nasıl bir mantıktır, o zaman herkes herhangi bir adrese işlem yapsın sonra biz gönderdik diyelim. 10 yıl sonra e haciz yapıyorsunuz, eski defterleri açmak aklınıza mı geldi... Lütfen işin ehli olan insanlar bize hizmet versin, sadece zaman doldurmak için masa başında oturanlar değil.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Bildirim Yapılmadan Hesabıma Bloke Konuldu, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

21 Ekim 2025 10:22

Sivas Belediyesi Kart Blokesi Sorunu Ve İlgisizlik

27 Eylül 2024 16:45
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Belediyesi'nden Astronomik Evsel Atık Ücreti Şoku

17 Aralık 2024 12:29