Cangarlar Otomotiv Antalya Hyundai Cangarlar Yetkili Servis İlgisizliği

13 Ağustos 2024 11:57

29 Temmuz'da yaptığımız kaza sonucu 2022 model Hyundai i20 aracımı Antalya Hyundai Cangarlar yetkili servisine 30 Temmuz'da bıraktım. Bana bakılması için sıraya alınacağını, eksper atamasının 24-48 saat içerisinde yapılacağını söylemelerinden sonra 15 gün geçmesine rağmen elimde hala bir eksper raporu yok. İlk günlerde kasko üzerinden ikame araç talep ettim, servisteki arkadaşlar dosyamı oluşturdu fakat 4 iş gününün son gününde aracın hasarını onay için sigortaya göndermelerinden dolayı ikame aracı elimde zar zor tuttum, ekstra para ödeyecektim. Aradan 15 gün geçmesine rağmen değişecek olan parçanın (tampon) ancak bugün işleme alındığını ve tampon değişiminin 10 gün süreceğini söylediler. Defalarca aramama ve WhatsApp üzerinden yazışmalarımıza istinaden hiçbir bilgi vermeme konusunda ısrarcılar, yoğun olduğunu belirterek 1-2 günde sanayide halledilebilecek bir değişim için aracım şu an 30 günde servisten çıkacak. Kaskodan gelen ikame aracın da günü bittiği için servis bitimine kadar uzatmak bana 20 bin TL'ye mal oluyor ve servis hiçbir ilerleme kaydetmiyor, bilgi vermiyor. Müşteri bilgilendirmesi ve memnuniyeti yok. Aracın üzerine yapılacak işlemlerin ne olduğuna dair bir bilgilendirme yok, aracın çıkış yapacağı işleme başlayacağı parça sipariş edilip edilmeyeceği onarım yapılacağına dair bir bilgi yok, sormanıza rağmen vermedikleri bir sürü detay var. Bu kadar yavaş ve ilgisiz çalışan bir servis görmedim.

İrem sonucu yetersiz buldu

29 Ağustos 2023 00:29
İrem sonucu yetersiz buldu

28 Ağustos 2023 16:57
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 14:07

28 Kasım 2023 16:23
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Cangarlar Otomotiv Hyundai İ20 Yetkili Servis Çekicisi Aracı Hasarlı Olarak Teslim Etti

03 Ocak 2024 19:49