Yanıltıcı Servis Hizmeti Ve Tekrarlayan Arızalar

10 Aralık 2024 16:45

Evimizde bulunan buzdolabı arıza yapmış ve çalışmamıştır, bunun üzerine internetten Bosch yetkili servis numarası aratıp bir numara bulup tamir için servis çağrısında bulunduk. 14.11.2024 tarihinde saat 11:21 sularında evimize gelen kişiler Bosch yetkili servisten geldiklerini söyleyip, arızalı dolaba bakmışlar ve arızanın soğutucu sigortanın arızalı olduğunu söylemiş ve değişmesi gerektiğini, fiyatının da 7580 TL olduğunu söylemişlerdir. Biz de fiyat bilgisi olmadığı için kabul ettik. Parça değiştikten sonra buzdolabı 12 saat çalıştırılmadan bekledi ve sonra çalıştırıldı, herhangi bir sorun yoktu, fakat 2 gün sonra buzdolabı tekrar arıza yaptı. 444 9 804 numaralı çağrı merkezini aradığımda Bosch yetkili servis değil, Can Teknik adında bir işletme olduğunu öğrendim ve takılan parçanın fabrikadan üretim hatalı olduğunu, yenisi ile değiştireceklerini söylediler. 18.11.2024 tarihinde tekrardan iki kişi geldi ve taktıkları arızalı parçayı söküp yeni parça taktılar, dolap çalışır vaziyete geldi ve gittiler. 20.11.2024 tarihinde dolap yine arıza verdi. Aynı takılan parçadan, Can Teknik isimli firmaya 444 9 804 numaralı numaradan ulaşıp konuyu anlattık ve parçanın sorunlu olduğunu, tekrardan değişim yapacaklarını söylediler, gelen giden olmadı. 10.12.2024 tarihi bugün ne para iadem yapıldı ne de buzdolabı tamir edildi.

yaniltici-servis-hizmeti-ve-tekrarlayan-arizalar-2.pdf
yaniltici-servis-hizmeti-ve-tekrarlayan-arizalar-1.pdf

Celil
Celil

3 aydır uğraşıyorum bunlarla 10.800 TL para ödedim ve dolabımda gitti ilk işim Cumhuriyet savcılığına dolandırıldığımı beyan ederek suç duyurusunda bulunmak olacak

Sekan
Sekan

E devletten TÜBİS'e başvurun

Emine
Emine

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba? Benim de aynı sorun başıma geldi

18 Mart 2025 14:13
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:29
Arçelik Sorun Giderilememesine Rağmen Haksız Yere Para Kesintisi Yapma