Çamlık Hastanesi'nde Yaşadığımız Olumsuz Deneyim

12 Ağustos 2024 06:08

İstanbul/Bakırköy'de bulunan Çamlık Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı M** adlı doktor ile yaşadığımız süreçte biz de büyük bir stres yaşadık. Kesinlikle bu doktorun mesleki yeterliliği denetlenmeli. Ona kalsa doğumu hemen gerçekleştirecek, eşimde olmayan sorunları ortaya çıkararak bizi oldukça korkuttu. Ona göre hastaneye yatıp, ne olduğu belli olmayan ilaç ve serumlar verilmesi gerekiyormuş. Hemen acilden gidip başka bir hastaneye başvurmamız gerektiğini söyledi. Ancak başka bir hastaneye gittiğimizde söylediklerinin hiçbirinin doğru olmadığını öğrendik. Bu doktorun acilen incelenmesi gerekmektedir.

Doktorun yanındaki yardımcı, içeride hasta varken kapıyı kırarcasına açıp hastayı korkutuyor.

Ayrıca hastane personeli sandalet ile gezmektedir. Hastane gibi yerlerde bu şekilde gezilmesi tehlikelidir ve ayaklarını görmek zorunda değiliz.

Hastane o kadar eski ve yıpranmış ki kazandıkları paraların nereye gittiği belli değil. Prizlerin renkleri solmuş, duvarlarda çatlaklar mevcut.

Hastanenin internet sitesi ile verdiği hizmetler birbirini tutmamaktadır. Örneğin çocuk yoğun bakımı övgüyle anlatılmış fakat öyle bir hizmet yok. Doktora sorduğumuzda "Gençler, her şeye inanmayın" kelimelerini kullanmıştır.

Hastane de bir denetime girmeli.

Satiye sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Doktorunun İlgisizliği Ve İletişim Sorunu Bebeğimi Tehlikeye Attı

30 Nisan 2025 11:46
İsa sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Hospital İhmalsizliği İnsan Hayatını Hiçe Sayması

06 Şubat 2024 02:29

Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

23 Aralık 2024 20:17
Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

Öztan Hastanesi Poliklinik Deneyimi Hakkında Değerlendirme

16 Mart 2024 13:02

Sultanbeyli Saygı Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim!

09 Eylül 2023 13:34