27 Ocak 2024 02:13

Merhaba, Cambly firması geçen yıl çalıştığım firma aracılığı ve firma maili ile olan üyeliğimi rızam olmadan yenilemiş. Geçen yılki hesabımı bir kere bile kullanmamış olmama rağmen kredi kartımdan rızam dışında 902.39EUR çekilmiştir. Geçen yıl çalıştığım firmadan ayrıldığım için ne firma mailine ne de Cambly hesabına erişimim var. Yani hesap yenilenmeden bir bakılır bu hesap aktif mi diye. Bu yapılan işlem hiç etik değil ve şu an erişimimin bile olmadığı hesabın kapatılmasını ve kredi kartımdan tahsil edilen tutarın da geri iade edilmesini istiyorum

28 Ocak 2024 12:38

Ek olarak Enpara ile de görüştüm ve 30000 liralık ödeme kredi kartımdan yapılırken nasıl olur de 3D Secure uygulanmaz, herhangi bir ön bilgilendirme gelmez diye sorguladım. Bana kredi kartlarında bu altyapının olmadığını söylediler ve bu bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Yani müşterinizi koruyacak böyle bir özellik nasıl olur da altyapınızda olmaz. Banka kartımı iptal ettirdim ve ödemeye itiraz ettim. Ama bunun da 40 ile 200 gün arasında sonuçlanacağını ilettiler. Yani bu süreç sonuçlanana kadar eğer Cambly çektiği tutarı iade etmezse benim kredi kartına ödeme yapmam gerekecek ek olarak da faiz cezası eklenmemesi için. Her koşulda ben mağdurum. Bana bu kötü deneyimi yaşattıkları için Cambly'den de Enpara'dan da şikayetçiyim ve bir an önce bu durumu düzeltmelerini istiyorum

29 Ocak 2024 10:18 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Ocak 2024 14:41
01 Şubat 2024 12:25

Takip eden hafta içerisinde Cambly, kartımdan çektiği tutarı iade etti ve iade'nin tamamlanması 3 gün sürdü. Maalesef Cambly yüzünden hem banka ile hem de kendileri ile defalarca iletişime geçmem gerekti. Bu kötü deneyimi yaşatmaları hoş olmadı ve bu yaşananlardan da ders aldıklarını çok düşünmüyorum. Muhtemelen benzer şikayetleri burada göreceksiniz gene. Çekilen tutarı eksiksiz iade ettikleri için teşekkürler.

Fatmagül sonuçtan memnun

Fatmagül
22 Kasım 2023 20:24
"Para iadesi aldık, teşekkürler."
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice