Erol sonuçtan hiç memnun değil

Çam Sakura Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi Hakkında

08 Ağustos 2023 18:21

01,08,2023 tarihinde gece 11.00'de iş kazası neticesinde işaret parmağım koptu. Kopan parmağımı yanıma alarak acil müdahale için yakındaki Çorlu Devlet Hastanesinin aciline gittim. İlgili doktorun hastanede plastik cerrahi olmadığını söyledi. Kopan parmak ve elim steril hale getirilebileceğini, sizin plastik cerrahı olan hastaneye gitmemiz söylendi. Acil doktoru 112'yi defalarca arayarak elimin ve parmağın resim görüntülerini paylaştı. Cevap olumsuzdu, hiçbir hastane beni kabul etmedi. Zamanla yarışıyorduk, beklemeye başladık. 112 Acil'den Çam Sakura Hastanesi ve Çapa'nın nöbetçi olduğu bilgisi verildi. Hastaneden kendi rızamla çıkış yaptım, ibareli kağıda imza atarak kendi aracımızla yola çıkarak Çam Sakura Hastanesinin aciline giriş yaptık. Plastik cerrahın ameliyatta olduğunu, sedye üzerinde 8 saat bekletildim ve plastik cerrah doktorlar tarafından muayene oldum. Doktorlar parmağın yerine dikilip başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Kapama tavsiye ettiler. Kabul ederek lokal ameliyata aldılar. Ameliyathanede projektör lambalardan biri arızalı ve mikroskop yoktu, bulmak için vakit kaybedildi. Sonuç olarak, 112 Acil Servis çözüm üretememekten ve Başakşehir Çam Sakura Hastanesinin doktor ve ekipman yetersizliğinden sadece hastanenin dış görüntüsünden ibaret olduğunu kanısına vardım.

Zuhal
Zuhal

Sonuç ne oldu acaba evet sıfır hizmet ve doktor yok

Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başakşehir Çam Ve Sakura Hastane Çilesi

24 Mayıs 2024 08:21

Çam Sakura Şehir Hastanesi Cildiye Felaketi