Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Randevu Sorunu Ve Doktor İlgisizliğiyle Zor Anlar

09 Mart 2024 15:13

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji bölümünde doktor G***** Ç*****, rahatsızlığım sebebiyle benden EKG, eko ve MR istemişti. Hepsini tarihlerine uygun şekilde yaptırdım. Ancak randevu bulamadığım için sonuçlarımı gösteremedim. Kaç ay geçmesine rağmen bir türlü randevu alamadığım için tekrar hastaneye gidip doktorla görüştüm. Doktor, bana bakmayacağını ve randevu almam gerektiğini söyledi. Sıkıntımı anlattığım halde, küçümseyici bir tavırla beni odadan dışarı çıkardı. Başka çarem olmadığını söylememe rağmen beni ciddiye almadı ve ağlayarak hastaneyi terk etmek zorunda kaldım. Hastalığım ilerlemişse, doktorun keyfi davranışları yüzünden hakkımı helal etmiyorum. Bir gün o da muhtaç olabilir ve çaresiz kalabilir. Bunu unutmasın.

Eda
Eda

Eğer randevu alamadıysan Bakırköy sadi konuk Hastanesi randevusuz kalp bölümüne alıyor gidiyorsun hastaneye barkod veriyorlar sıraya girip bekliyorsun şikayetlerini söylüyorsun test tahlil istiyor çıkıncada sonuçların tekrar sıra numarası alıp bekliyorsun

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri