Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Hastanede Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

30 Aralık 2023 14:24

Doktorundan en alt personeline kadar herkes hastalar köle kendileri padişah gibi davranıyorlar. 2gündür buradayız kadın doğum 7katta kuzenim yatıyor inanın sinir sistemim çökmüş durumda. Bende sağlıkçıyım ve eşim doktor bir hastanede nelerin nasıl işlediğini çok iyi gözlemleyebiliyorum. İlgi sıfır giren doktor asla sizle muhatap olmuyor muayene etmiyor sorunlarını dinlemiyor kendi aralarında konuşup çıkıyorlar. Hemşireler odalarda sohbet muhabbet içinde dikişi kanıyor dediğim kuzenime tam 1saat sonra gelip baktılar, yoğunluktan mı hayır! Oturdukları yerde dedikodularını yapmak için. Bir şey istiyorsanız canları ne zaman isterse o zaman gelip bakıyorlar. Ağrı kesici sabahtan istendi öğlen gelip vurdular verilen cevap ise ağrı kesiciler daha gelmedi gelince yapılacak. Hasta ağrıdan ölsün kimin umurumda? Pansuman yapmaya zahmet etmiyorlar dikişler kanamış yarası iltihaplanmış pansumana gerek yok diyor, biz Batikon alıp yapalım diyoruz gerek yok görülüyor. Yarayı temizleme zahmetinde bulunulmuyor. Bu hastanenin doktoru yok çünkü ameliyatı yapıp herkes köşesine çekilmiş hemşireleri de istediği gibi keyfine göre at koşturuyor. Kuzenim ilgilenmezler korkusuna ne olur sorun çıkarma sonra hiç bakmazlar diyor insanlar bana bakmaz korkusuyla yapılan her şeye susuyor. Geceleri telefonla odalar aranıp insanları bebeklerle kuyruğa alıyorlar gelip kendileri almıyor ayaklarına götürmek zorundasınız mama almak için, bebek kilosu için, bebekten topuk kanı almak için ve üstlerini çıkarttırıp bekletiyorlar kuyrukta. Bebekler hasta olur mu kimin umurumda. Üstelik yasa dışı olarak refakatçi değişikliğine karşı geliyorlar 1 kere değiştirdik diye bir daha değişiklik yapamazsınız baskısına maruz kaldık herkesin bir hayatı var bu hastaya gelen kişiyi değiştirmek niye bu kadar zor? Üstelik bu yasa dışı ama başhekimlik işlerine öyle geldiği için ses çıkarmıyormuş :)
Baştan aşağı kötü bir yer tek dileğim bir an önce sağlıklarına kavuşup bu hastaneden kurtulmaları. Anlatacak çok şey var ama buraya sığmaz. Güvenlikten en tepeye kadar herkes mahkeme duvarı gibi insanlara köle gibi davranıyorlar güler yüzü bırakın konuşmaya hakkınız bile yok suratınıza bakmıyorlar. Bu mesleği yapan insanlarda vicdan olmalı zorla çalışıyorsanız yapmayın. Yazıklar devlet kadrosuna aldığınız personellere de! Sabah da kuzenim koridorda yürüdüğü için fırça yedi odanızda yürüyün koridora çıkmayın diye😄 her nöbet değişiminde gelenin kuralları

27 Ağustos 2024 07:55

28 Ekim 2023 11:15

16 Haziran 2024 09:07

03 Ağustos 2023 20:42
Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Gündüz Hemşirelerin İlgisizliği
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:11

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri