Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çam Şakura Çocuk Nöroloji

23 Mayıs 2024 08:10

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne solunum sıkıntısı sebebiyle gittik. Acilde iki saatten fazla sadece bir doktoru bekledik. Bizi yer olmadığı için çocuk nöroloji bölümüne yatırdılar. Oradaki hemşirelerin tavırları ve hastalara yaklaşımları çok kaba idi. Hemşire odasında çekirdek çitlemelerine şahit olduk. Birkaç kez çocuğun serumunun bittiğini söylemek için gittiğimde 'Tamam, geleceğiz.' diyorlar ama odalarında kahkahalar atarak çekirdek çitlemeye devam ediyorlar. Çocuğa sıcak su gerekti. Yanımda ısıtıcı olmadığı için hemşire odasından yarım bardak sıcak su rica ettim. Oradaki hemşire, sanırım ismi R*****, vermedi. Çocuk ne kadar ağladı, çay istedi. Devletin, hastanenin suyunu bir çocuk için vermiyorlar, bu davranışları kabul edilemez. Doktorlar bile hemşireler kadar egolu değil. Elbette hepsi için aynı şeyi söylemiyorum; iki tanesi çok anlayışlıydı. Diğerleri hakkında iyi bir şey söyleyemem. Demem o ki, hastaneyi çok güzel yapmışlar ama içindeki çalışanların tutumlarını bir an önce değiştirmeleri gerekiyor.

06 Eylül 2023 17:11
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Kötü Hizmet Deneyimi

21 Ekim 2024 12:09