Çam Sakura Şehir Hastanesi Çalışanların Hastalara Bağırması

12 Eylül 2024 19:47

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde babam bypass ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra yoğun bakıma alındığında ağrıları olduğu için ve o an konuşamadığı için eliyle yatağına vurarak seslenmek istemiş. Orada görev alan, ismini bilmediğim hemşireniz mi artık yoksa taşımacılarınız mı bilmiyorum, bir tane hanımefendi babama 'Sus, ne kadar sabırsızsın, bekle geliyorum' diye bağırarak cevap vermiş.

Öncelikle şunu sormak isterim: Bu nasıl bir üslup? Siz hastalarınıza, yanlarında yakınları yokken bu şekilde mi davranıyorsunuz? Bunun için iletişim merkezinizi aradım, hasta haklarına bağlıyoruz dediler. Sürekli hat kapandı veya çaldı çaldı yanıt verilemiyor denildi. Tam 4 kez aradım ve 4. Arayışımda hatta çıkan arkadaşınıza 'Bakın, 4. Arayışım, hatta yönlendiriyorsunuz ama açan yok' diye belirttim.

Arkadaşınız tekrar bağladı, eğer açan olmaz ise 184'ü aramam gerektiğini söyledi. Ben de tamam dedim ve tabi yine hatta bağlanamadım. 184'ü aradım, durumumuzu anlattım, en ince ayrıntısına kadar şikayet kaydı oluşturduk. Tam 1 saat sonra 184 beni geri aradı, 'Çalışanlarımıza iş ile ilgili eğitim verildiği için ve sözlü bir olay olduğu için şikayetinizi değerlendiremiyoruz' denildi. Yani kısacası, 'Biz eğitimimizi veriyoruz. Bizim çalışanlarımız asla bunu yapmaz' demeye getirdi.

Kendisine de söyledim, 'Ben mi yalan söylüyorum? ' diye. Şikayetimin kayda alınması için personelinizin illaki babama şiddet mi uygulaması gerekiyordu? Sözlü bir olay olduğu için değerlendirmiyorsunuz. Benim babam orada bir hasta ve canı ile cebelleşirken orada kimse ona bağıramaz. Sadece benim babama değil, hiçbir hastaya bağırmak gibi bir lüksünüz yok. Sizin geçen sene kayınpederime de yoğun bakımda aynı muamele yapıldı.

Madem en başından eğitim veriyorsunuz, o zaman sizin personeliniz 1 senede hala eğitimini alamamış demektir. Bir hastaya bağırılmaması gerektiğinin eğitimi zaten verilmemesi gerekir. Aklı başında olan insan bunu yapmaz. Bir hasta sağlık çalışanına bağırdığı zaman veya vurduğu zaman kendinizi çok güzel yırtıyorsunuz. Orada yatan hastalar sizin için bininci ama bizler için birinci insanlar.

Koca Çam ve Sakura Hastanesinde böyle bir şey ile karşılaşmak çok büyük hayal kırıklığı. Oradaki personeliniz özel hastanelerde olsalar bu hareketi asla yapamazlar. Atandıkları için kendilerini üstün görüp bağırıyorlar. Ben bunu kabul etmiyorum. Bu konuyla ilgili her yere şikayette bulunacağım. Konuyla ilgili dönüşlerinizi bekliyorum. Yaptığınız çok büyük saygısızlık!

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Kötü Hizmet Deneyimi

21 Ekim 2024 12:09
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İletişimsizlik Ve İlgisizlik Sorunu

02 Mart 2025 01:17
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Çam Sakura Şehir Hastanesi'nde Kan Bulma Krizi ve Hasta Yakınına Zorluk

21 Mart 2025 22:35