Mine sonuçtan hiç memnun değil

By Sibel Taşgın (Ayakkabim_ozel) Ayakkabının Taşları Döküldü

By Sibel Taşgın (Ayakkabim_ozel) Ayakkabının Taşları Döküldü
27 Nisan 2023 11:54

5 Mart 2023 ye sipariş verdim. Sibel hanımın sağlık nedenlerinden ötürü ürün elime 1 Nisan'da ulaştı. Sorun etmedim, anlayışla karşıladım. Fakat ürün elime taslarının en az 30 tanesi dökülmüş bir şekilde ulaştı ve denerken de bir o kadar daha dökülmüştür. Videolu bir şekilde durumu Sibel hanıma bildirdiğimde aldığım cevap ayakkabınızı yeni eleman hazırladı yeteri kadar yapıştırıcı sürmemiş ya da kurutmamış olabilir şeklindeydi. Ben de iade etmek yerine -Burda çok büyük bir hata yaptım- Sibel hanımın yapıştırıcı ve boncuk gönderme nezaketini kabul ettim fakat kargo elime ulaşınca alıcı ödemeli göndermiş olmaları benim sabrımı taşıran son noktaydı.

Tabanını bu kadar güzel düzgün yapan o ustalara hürmetim sonsuz fakat kabul edilir değil. Normal bir topuklu ayakkabının en az 3 kati fiyat alıp -haliyle özel diyorlar kabul- böyle bir hizmet yoksunluğu görmek. Bu para bu değer mi, asla.

Sibel
Sibel

Mine hanım evet sipariş sürecinin başında sorunlar yaşadığımız doğru. Kullandığımız yapıştırıcının yanlışlıkla taş yapıştırıcı değil kumaş yapıştırıcı olduğunu geç farkettiğimizi dökülmelerin bu yüzden yaşandığını ve siparişinizin yenisiyle değiştirildiğini yazmamışsınız. Ayrıca kargo şirketinin bizden kapıda ödeme almadığı için karşı ödemeli olarak yollamak zorunda kaldığımızı ve ödediğiniz bedelin sizin hesabınıza havale yapıldığınıda yazmamışsınız... Lütfen şikayetinizi düzeltin. Doğru olan neyse onu yazmanızı rica ediyorum.

Mine

Ayrıca mesajlarıma hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Buradan ilk defa cevap veriliyor bana. Yani sipariş alırken ki ilgiyi tasları dökük ayakkabı yolladıklarında göstermediklerine emin olabilirsiniz. 👍🏻

Mine

Siparişim yenisiyle değiştirilmedi. Ayrıca kargo ücreti bana havale yapılmadı. Şikayetim doğru yani değiştirilecek bir şey yok.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Nişan Günüm İçin Sipariş Verdiğim Ayakkabının Gecikmesi, Yanlış Topuk Ve Kalitesiz Hazırlanışı