Buzdağı Eryaman Şube Şikayeti

03 Nisan 2024 17:39

Buzdağı Su Ankara Eryaman dağıtıcısından su siparişi verdim, ancak cevap alamayınca telefonu kapattım. Daha sonra çalışan, cam damacana getirmiş. Ben zaten cam damacanaya sahip olduğum için, cevap verselerdi durumu açıklayacaktım. Bu arada kendi suyumuzu da almıştım. Her neyse, çalışan oldukça öfkeli ve sinirli bir şekilde cevap verdi. Eğer oruç tutmuyor olsaydım, büyük ihtimalle tartışma yaşanırdı. 'Sistemde cam damacana gözüküyordu, onu getirdim' dedi. Ben de 'Telefona cevap vermediğiniz için isteğimi belirtemedim, normal damacana isteyecektim' dedim. Adamın öfkesi had safhadaydı, 'Tamam kardeşim, bırak git' dedim ve cam damacanayı aldım. Bu nasıl bir üslup, nasıl çirkin bir davranıştır? Ve hemen başka markalara bakmaya başladım. Çünkü bu türden insanlardan artık bıktım. Bu şekilde hizmet kabul edilemez.

03 Nisan 2024 17:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

Emre
Emre

Hanım efendi sizde cam damacana alsaydınız kapınıza kadar gelmiş gelen arkadaşı uyarır bir dahakine PC sipariş verirdiniz bence siz gereksiz sinir yapmışsınız

Harun
Harun

Hanımefendi öncelikle bende bu işi yaptım. Sizin yazdıklarınızdan bayinin değil sizin yanlış yaptığı ilk cümlenizden anlaşılıyor. Hem su siparişi verdim diyorsunuz arkasından cevap alamadım diyorsunuz tekrar ardından su geldi diyorsunuz daha sonra cam damacanam var diyorsunuz kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz bunları da geçtim üslupla ilgili de çalışan size kötü bir şey dememiş ki verdiğiniz sipariş gelmiş. Ayrıca ibadetlerinizi yazmanızda gerek yok. Çelişkilisiniz

Füsun sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 10:52
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Erikli Su İdealtepe Teslimatçı Azarı

15 Temmuz 2024 18:00
İnci sonuçtan çok memnun

Beyaz Su Bayi Buzdağı

09 Kasım 2023 02:05
"Sorunum çözüldü. Müşteri hizmetlerinden aldığım geri dönüş için çok teşekkürler. Oldukça ilgili davrandıklarına söylemem gerek. Umarım bundan sonra kimsenin böyle bir sorunu yaşamaz hepimiz memnun oluruz. Teşekkürler."