Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
27 Ekim 2024 19:40

Sizin yerinize şifre giren ve işlem yapan bir servisten (busuu? 3699?) habersiz bir şekilde abonelik oluşturulmuş. Mesajları ve sonrasında fatura detaylarını kontrol ettiğimde fark ettim. Fatura çok yüksekti. Busuu aboneliği aylık 175 TL olarak mesaj geldi ve her ay yenilenecektir gibi kendi kendine şifre gönderen bir abonelik başlatan mesaj aldım. Ben hiçbir şekilde şifre girmedim bir yere. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Abone olmadım. Bu mesajı aldığımda direkt iptal busuu ve iptal weedz yaptım. Ama faturaya haksız bir şekilde yok yere ücret yansıtılmıştır. Girmediğim, kullanmadığım, faydalanmadığım bir servisten ücret yansıtılmıştır. Türk Telekom servis hakkında bilgi vermiyor. Faturama yansıtılan bu haksız ücretin ivedilikle düşmesini istiyorum. İadesini talep ediyorum. Kesinlikle böyle bir şey kabul edilemez. Etmiyorum. Gerekli mercilere şikayetimi bildireceğimi buradan bildiririm.

Ertan
Ertan

Aynısı bana da olmuş. Direk faturama ücreti yansıtmışlar. Neden bu gibi sitelere önlem alınmıyor. Ücretin iadesini istiyorum

Aysen
Aysen

Benden de 175 lura aldılar. Yazık bu millete.

Emine
Emine

Ben de faydalanmadığım halde telefon faturama yansıtmışlar. Haksızlık bu

Recep
14 Kasım 2024 20:11