Bursa Nilüfer Belediyesi Olimpik Havuzu Zammı

04 Temmuz 2023 21:03

Nilüfer Konak olimpik yüzme havuzunda inanılmaz bir fiyat artışı var. Bugün kendilerini arayıp bireysel yüzme için günlük fiyat sorduğumda bana 170 TL gibi uçuk bir rakam söylediler.

Birkaç ay önce bu fiyatın 50 TL olduğunu neden bu kadar zamlandığını sorduğumda ise bana 2023 tarifesi bu şekilde dediler. Zaten hat zor düşüyor ya meşguller ya da çalan telefona bakmıyorlar.

Dilersem aylık abonelik alabileceğimi söylediler 1 ay haftada 2 gün için 2000 küsur lira (komik olduğu için küsuratını hatırlamıyorum bile). Abonelik fiyatı zaten günlük fiyattan çok daha pahalı. Günlük 50 TL'ye hafta içi 8.00-17.00 arası kullanabiliyorken 13.00-19.00 a 170 TL'ye çıkması bir devlet kurumu için akıl almaz bir olay demek ki Konak olimpik havuzu halka hizmet veren bir tesis değil ticari ve özel bir tesis gibi hareket ediyor.

Bir belediye tesisinin önceliği kar etmek değil hizmet vermek olmalıdır. Ben üniversite öğrencisiyim ve belediye havuzuna bütçem yetmiyor, en kısa sürede Nilüfer Belediyesi'nin ücret politikasını revize etmesini istiyorum.

Nilüfer gibi spora önem veren bir belediye için yüzme havuzu tesisine böyle fiyat çekmeleri bu belediyeye hiç yakışmıyor.

10 Mart 2024 16:36

Nilüfer Konak Yüzme Havuzu Şikayeti