Bursa Köpek Eğitim Merkezi (Burkem) Aldığım Golden Yavru Hastaydı

17 Ekim 2023 10:37

Burkem köpek çiftliğinden golden retriever cinsi köpeğimi satın aldım ve bana 9 Eylül tarihinde geldi. Köpek benim elime ulaştığında yorgun ve bitkindi. Kendileri ile iletişime geçtiğimde bana yol yorgunu olduğunu söylediler. Ancak ben bu durumun normal olmadığını düşünerek Kayseri ilinde bulunan ileri seviyede bir veterinere gittim. İlk müdahale ile birlikte test yapıldı. Köpeğimin cpv (kanlı ishal) olduğunu öğrendim. Köpeği ben geldiği gün dahil olmak üzere hiç dışarıya çıkarmadım, köpek bana hasta şekilde geldi.

Bunun üzerine kendileri ile iletişime geçtim, kendilerinin bundan dolayı üzgün olduklarını köpeği geri göndermemi ya da tedavi masraflarını karşılayacaklarını söylediler. Ben bu durumda zaten bu yavruyu yollayamazdım. Tedavisi 6 gün sürdü ve çok şükür atlattık. Dedikleri gibi tedaviyi karşıladılar.
Ancak köpeğimin yaşanan hastalıklar sebebiyle hep bağışıklık sistemi düşüktü. 14.10.2023 günü tekrar ne olduğunu bilmediğimiz bir sebeple köpeğim hastalandı. Köpeğin kan değerlerinde yüksek derecede enfeksiyon olduğu, daha önce geçirmiş olduğu hastalık sebebiyle de bu hastalığı atlatırken zorlanacağını öğrendim. Bugün yavrumu kaybettim.
Son yaşadığı hastalığın satın aldığım kişilerle alakası olmayabilir, ama bu hayvanın kanlı ishal hastalığı ile bana gelmesinin sorumlusu onlardır. Yaşadığım üzüntüm yanıma kâr kaldı. (ayrıca anlattığım tedavi süreci ile ilgili her şey belgelidir.)

Merhaba İlker bey! Bu şikayetinizi görür görmez aradık sizi. Öncelikle başınız sağ olsun. Dediğiniz gibi bizden kaynaklı olabilecek ihtimallere karşı her şeyi yaptık. Tedavi masraflarını karşıladık. Bu hastalık yoldan kaynaklı bile olabiliyor. Sizi mağdur etmemek adına her şeyi yaptık. Son yaşadığınız problem bizden kaynaklı olmayan bir problem çok üzgünüz keşke böyle bir durumu deneyimlemek zorunda kalmasaydınız. Tekrar başınız sağ olsun.

20 Ekim 2025 19:20
bursa-kopek-egitim-merkezi-burkem-hasta-kopek-satisi-7.jpg