Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Ortopedi Doktoru

16 Ağustos 2023 16:13

16.08.2023 Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde saat 14.10 ortopedi doktoru ** randevumuz vardı ve muayeneye giren çıkışta doktordan şikayet ederek çıktı ve bizi çağırdılar girdik. Kızımın tırnak batığı şikayeti vardı çocuk terliğini çıkaramadı. Bir bağırdı doktor bey bize sonra daha önceki doktordan randevu oluşturamadım. Sizden randevu aldım dediğimde çok argo şekilde konuştu. Çok sinirlendim ve güzel konuşun dedim. Siz tırnak çektirmek istiyorsunuz dedi. İyi olacaksa çektirelim dedim banane ya ne yaparsanız yapın dedi ve dedim ki hocam iyi olacaksa çektirelim değilse kalsın ölene kadar tırnak çektirirsin 20 dakika suya tutun dedi. Bizi çıkardı. Oradan çıktım.

Aynı hastanede **beye geçtim durumu anlattım Allah razı olsun ver çocuğun kimliğini bakarım dedi güzel pansumanımızı yaptı. İlacımızı yazdı güler yüzüyle ilgiliydi. 20 gün sonra randevu alamazsanız gelin ben bakarım dedi. Yani ikisi de aynı hastanenin doktoru ne diyeyim iyiye iyi kötüye kötü diyoruz. ** doktoru çıkan herkes şikayet etmişler güvenlik görevlisi ve bir sivil bey odasından doktoru aldılar. İlgililere sesleniyorum, lütfen gereken yapılsın.

Berkcan
Berkcan

Merhaba en son gittiğiniz ve memnun kaldığınızı söylediğiniz ortopedi doktorunun adı ne acaba benimde sıkıntım var ve bende ona gitmek isterim :) teşekkürler

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Alçı Çıkarılırken Bacak Kesildi, Personel Umursamaz Davranıyor!

04 Mart 20:01
Efecan sonuçtan hiç memnun değil

Omurga Eğriliği Ve Kifoz İçin Askerlik Değerlendirmesinin Yeniden Gözden Geçirilmesi

13 Şubat 11:21