Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Osmangazi'de İnşaat Çalışmalarının Çevreye Etkileri

19 Mart 2024 15:16

Merhaba. Bursa/Osmangazi Demirtaş-Cumhuriyet Mahallesi 1240. Sokak'ta bulunan Karakaya İnşaat'a ait M. Torgut Apartmanı No: 3 (Sürat Kargo Demirtaş Şubesi karşısında) isimli binanın inşaat yapımı devam ederken çevreye zarar vermektedir. Yolun ortasında kazı işlemi yapılmış fakat yeterli kadar asfalt malzemesi ile kapatılmamıştır. Toprak malzeme kullanılmış olup bu da yetersizdir. Araçlarımız ile bu yoldan geçerken yolun bozukluğundan dolayı araçlarımız zarar görmektedir. Hem alt takım parçaları hem de lastik ve jant parçaları zarar görmektedir. Çevreye görüntü olarak da zararı bulunmaktadır. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

06 Mayıs 2024 22:39

Merhaba. Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi 1240. Sokak. No 17-19 Kala Yapı (Osmangazi /Bursa) binasında oturuyorum. 03.05.2024 tarihinde semtimize ani yağan sağanak yağmur yüzünden oturduğum dairenin mutfak giderleri patladı. Mutfak ve koridor su ile doldu. Banyo giderinden de su geldi. Apartmanımın yanında açık pazar yeri var. Pazar günleri halk pazarı oluyor. Pazar akşamları ise pazar yeri temizleniyor pazar yapıldıktan sonra. Pazardan kalan pislikler ( çürük meyve sebze parçaları, plastik poşet parçaları vb.) kanalizasyona gidiyor. Bunların birikimi kanalizasyonun tıkanmasına ya da gider akışına engel olabileceğini düşünüyorum. Bunun üzerine BUSKİ 185 hattını arayarak kayıt oluşturdum. Kanalizasyon giderlerine bakılması için. Talebim iş programına alınmıştır diye bilgilendirici SMS geldi. Soruna bakılmasını bekliyorken. 06.05.2024 tarihine bir SMS daha geldi. " yağış kesildi normale DÖNDÜ"diye alay eder gibi bir bilgilendirici SMS attılar. Daha sonra 185 BUSKİ çağrı merkezini arayıp (6.05.2024) yeniden kayıt oluşturdum. Sanırım Ali Nur Aktaş ve ekibini arayacağız!

1715024365095.screenshot-20240506-213548-messages.jpg
06 Mayıs 2024 22:02

1715022111273.1715021904-screenshot-20240506-213548-messages.jpg
19 Mart 2024 16:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Mart 2024 16:02
Bursa Büyükşehir Belediyesi Osmangazi'de İnşaat Çalışmalarının Çevreye Etkileri
Bursa Büyükşehir Belediyesi Osmangazi'de İnşaat Çalışmalarının Çevreye Etkileri
Burak sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2024 08:20
"Teşekkürler"
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa'da Çamurlu Su Sorunu: Sağlık Ve Maddi Zararlar!

21 Şubat 2025 17:51
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Yol Nedeniyle Evde Deprem Hissi Yaşıyoruz

27 Ağustos 2025 09:00