Özlem sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 21:47

İstanbul Pendik Yenişehir Atlantis AVM Burger King den almış olduğum double King chicken menüde burgerin içine koydukları yeşillik, çöpe atmayı unutup sanırım yanlışlıkla içine koydular. Her defasında bu konu ile ilgili uyarmama rağmen birçok şubede aynı durumu yaşıyorum. Marka adı altında insana çöp yediriyorlar insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Görüntüden de anlaşılacağı üzere yeşillik olarak marul değil bildiğiniz çöppp. Aynı zamanda bu aldığım üründe yeşillik haricinde kimyasal sabun gibi tat ve kokuda mevcuttur.

22 Haziran 2024 13:46 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Yetkili, 29141048 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Özlem
Özlem
22 Haziran 2024 15:25

Evet bilgilendirme yapıldı başka şikayetiniz var mı diye soruldu sonuç nedir hiçbir bilgi verilmedi. Siz aldınız parayı cebinize koydunuz ben aldığım ürünü çöpe attım. Kameraları inceleyeceklerini söylendi ben paket alıp eve geldim evde kamera yok yoksa görüntüleri atacaktım size. Ayrıca sıcaktan üründe renk değişimi olabilir gibi bir şey söylendi şubeden defalarca bu sebepten değiştirmişliğim vardır. Mağduriyet bu şekilde mi gideriliyor?

24 Eylül 2023 19:50
Burger King Çalışanları İstediğimizi Değil İstediğini Hazırlıyor.
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 23:06
Burger King Yanık Hamburger Ekmeği
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 16:46
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 00:09
Burger King Aydınlıkevler Muhteşem Yeşillikleri