Fahiş Zamla Poliçe Yenileme Engeli

06 Aralık 2024 21:28

Bupa Acıbadem Sigorta'dan kendim 18.12.2021 tarihinden bugüne kadar; eşimin 13.12.2021 tarihinden itibarende tamamlayıcı sağlık sigortası var. Bu sene de poliçe yenilersem ömür boyu sigorta yaptırabilme garantisi elde edecektik, ancak Bupa Acıbadem Sigorta üçüncü yıl, yani bu yıl geçen yıla göre fahiş zamlı bir fiyat vererek poliçe yenilememi engellemek istiyor. Geçen yıl 23.570 TL olan poliçe fiyatı bu yıl 57.370TL çıkıyor. Halbuki son iki yıldır yılda 6 kez olan ayakta muayene hakkımı kullanmamışımdır bile (3 tane ayaktan muayene hakkım duruyor ve diğer muayenelerde bir çok tahlil ücretlerini de kapsam dışı diyerek ödemediler. Ben kendim ödedim.) Yılda bir kez olan check-up hizmeti, ambulans çağırma, diş bakımı vb. Gibi poliçenin birçok imkanını da kullanmadım bile. Ancak buna karşın Bupa Acıbadem Sigorta sanki bu yıl poliçe yenilememem için fahiş fiyat çıkartıyor. Yanılmıyorsam eylül ayında yıllık resmi enflasyon yüzde 49,38 iken geçen yıla göre % 150 zamlı poliçe fiyatı nedir? Resmi enflasyona aykırı bu fiyat! Kurumsal bir firma zannettiğim Bupa Acıbadem Sigorta'ya olan güvenim kayboldu. Bir de OYAK personeli olduğumuz için Sigorta Acentamızı da OYAK Grup Sigorta ve Reasürans Brokerliği a. Ş. Tarafından yaptırdık.
Bunun adına tekelleşme denir. Böyle bir sigorta sistemi olmaz durumu en kısa sürede CİMER'e bildireceğim.
Ömer Faruk O***

09 Aralık 2024 16:53 (Şikayetten 2 gün sonra)

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Yenileme Sürecinde Şok Edici Fiyat Artışı

18 Mart 2025 15:21

29 Kasım 2023 14:57
Deniz sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 21:54
"Sorunumu çözdükleri için Bupa Acıbadem Sigorta yetkililerine teşekkür ediyorum."
Bupa Acıbadem Sigorta Bupa Acıbadem Kötü Niyetli Sağlık Kaydı İncelemesi

21 Şubat 2024 11:13