12 Ocak 2024 09:13

Kütahya'nın Sera AVM'deki Boyner mağazasından, 2.399 TL fiyatla 42 numara 6000030848676 kodlu Buldozer marka bot satın aldım. Botu giydiğim üçüncü gün, her iki ayağımın topuk kısımlarında yaralar oluştu. Ayaklarımda su topladı ve botları giyerken yürüyemez hale geldim. Botları giymeyi bırakıp kutusuna kaldırdım ve durumu mağazaya bildirdim. Gerekirse ayaklarımın durumunu veya fotoğraflarını gösterebileceğimi belirttim, ancak mağaza resim kabul etmediklerini söyledi. Botları iade etmek ve yerine başka bir bot almak ya da farkını ödeyerek daha pahalı bir botla değiştirmek istediğimi dile getirdim. Mağaza yetkilileri, ürün test takip formu doldurmamız gerektiğini bildirdi. Formu doldurduktan sonra sonucun bir ay sonra belli olacağını söylediler. Kışın soğuğunda sabırla bir ay bekledim. Beklediğim cevap ise ürünün tadilat gördüğü ve bu şekilde tekrar kullanmam gerektiği yönündeydi. Botları tekrar giymeye başladım ancak üç gün içinde aynı sorun tekrarlandı. Daha önceki yaralarım iyileşmeden iki yeni yara daha oluştu. Boyner mağazasına ve Buldozer markasına, ayağımdaki yaraları görmeden tadilat yapmanın ve tekrar kullanmamı istemenin ne kadar doğru olduğunu soruyorum. İnsanların parasını aldıktan sonra geçerli sebepleri olan kişilerin iade veya değişim taleplerini neden yerine getirmediğinizi merak ediyorum. Verdiğim paraya mı, ayağımdaki yaralara mı yoksa kışın ortasında soğukta bir ay beklememe mi üzüleyim bilmiyorum. Tüketici Hakları'na başvurmayı düşündüğümü belirtmek istiyorum. Eğer vicdanınız ve merhametiniz varsa, size ayağımdaki yaraların resmini göndermek isterim. Hakkımı helal etmiyorum ve bu duruma çok üzgünüm.

profile profile

İlke
İlke

Ayrı bir şikayet kaydı açacağım. Yıllardır Boyner müşterisiydik, bu sorumsuzluğu kabul etmiyorum. Biz bu ayakkabıyı Boyner adına güvenerek satın aldık. Sattığı ürünün arkasında durmayan kalitesiz bir firmaymış. Müşteri hizmetleri kalite ve eğitim yöneticisi olarak, hem genel müşteri hizmetleri, hem mağaza müşteri ilişkileri arkadaşların hizmeti vasatın altındaydı. Ben bu işin peşine düştükçe, her bir görüşmede daha da berbatlaştı iş. Vaktim olmadığından email süreci, Şikayetvar ve Tüketici Heyeti ile uğraşamadım bu vakte kadar. Var olmayan bir telefon numarasını faturaya yazıp, arayıp ulaşamadık diyorlar. Email ile süreci devam ettireceğim. Umarım karşımda sağlam bir müşteri hizmetleri yetkilisi bulabilirim. Kendim Amerika bazlı bir şirkette müşteri hizmetleri eğitmeni pozisyonunda bir birey olarak, yapabileceklerinin, inisiyatif alabileceklerinin ve aslında yapılması gerekenlerin farkında olduğumu belirtmek isterim. 3 aydır vasatın altında bir müşteri deneyimi yaşıyoruz.

24 Ocak 2024 11:29

29 Ocak 2025 15:20