Selçuk sonuçtan çok memnun

Bülent Börekçilik Tuzla Orta Mahalle Şubesi Fazla Para Alıyor!

Bülent Börekçilik Tuzla Orta Mahalle Şubesi Fazla Para Alıyor!
04 Ocak 2024 09:09
Selçuk'un Teşekkür Mesajı
“Hakan beyler sağ olsunlar benimle iletişime geçip sorunumun ne olduğunu öğrendiler. Gerekli uyarıları yapacaklarından emin oldum. Teşekkür ederim.”

Bülent Börekçilik Tuzla şubesinden 2 Ocak günü bir porsiyon börek bir de büyük çay aldım. Fiyatları da dükkanın girişine asmışlar.

Asılan fiyatlara göre bir porsiyon börek 70 lira, bir büyük çay 15 lira toplam 85 lira alması gerekiyordu. Benden 107 TL aldılar. Fişi de duruyor. Neden böyle diye sorduğumda da bazen fazla gelebiliyor dendi beni oyalamak için.

Halbuki ne eksik ne fazla istedim. Bir porsiyon dedim. Tuzla şubesi deyince farklı bir yer anlaşılmasın.

Orhanlı, Orta Mahallesi, Demokrasi CD. No:106, 34940 Tuzla/İstanbul şubesinden şikayetçiyim. Gerekli incelemenin yapılmasını temenni ediyorum.

Selçuk
Selçuk
04 Ocak 2024 17:03

04 Ocak 2024 17:55 (Şikayetten 8 saat sonra)
04 Ocak 2024 17:55

Sayın Selçuk U., 27448846 numaralı şikâyetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize müşteri hizmetlerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla Bülent Börekçilik Müşteri Hizmetleri

Aykut sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2023 12:05
"Bölge müdürüne çok teşekkür ediyorum"
Cemil sonucu yetersiz buldu

04 Temmuz 2023 16:27

Malatya Bülent Börekçilik Tecde Şubesi

14 Ocak 2024 10:51
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 17:17