Buhara Hastanesi Aşırı Acemi Veya Özensiz Çalışanları

Buhara Hastanesi Aşırı Acemi Veya Özensiz Çalışanları
17 Şubat 2024 22:40

Erzurum'da hizmet veren Buhara Hastanesi'nden özel sağlık sigortamızdan dolayı sıkça hizmet alıyoruz. Ancak hastanenin bence çok açık bir eksikliği var: her çalışan acemi olabilir, elbette, ama bana iğne yapacak kadar bilgili olmalarını beklerim. En azından damar yolu bulabilmeliler. İğne damara nasıl temas etmeli, bence bu konuda topluca bir eğitim almalılar. Bu, ilk defa karşılaştığım bir durum değil. İki ay önce ameliyat oldum ve gece nöbetindeki hemşireler yorganın üzerine buzları koyup gidiyordu. Bir sağlık çalışanının enfeksiyon riskini düşünmesi gerekirken, yorgan üstüne buz koyup çıkmak kabul edilemez. Bence bu kadar acemi veya özensiz kişilerin çalıştırılmaması gerekiyor. Ayrıca damar yolu konusuna da dikkat edilmeli. Hassas bir yapım olmamasına rağmen, her damar yolu açıldığında gereğinden fazla morarma ve beş-altı gün süren kol ağrısı yaşamak çok rahatsız edici. Bu durum beni şikayet yazmaya zorladı.

19 Şubat 2024 10:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Şubat 2024 09:04

Size konu ile ilgili detaylı bilgi verebilmemiz ve yardımcı olabilmemiz adına iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İletişim bilginiz (KVKK uyarınca) Şikayetvar tarafından yayınlanmayacaktır.

21 Şubat 2024 09:16

26 Şubat 2024 09:20

Erzurum Buhara Hastanesi'nde... Şikayetim Var

14 Kasım 2023 01:35

07 Ocak 2024 01:32
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 17:37

Yanlış Tedavi Ve İlgisiz Doktor Deneyimi

16 Ocak 2025 00:28
Mete sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 22:14