Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Buddy.ai Buddy Uygulaması Ücret İadesi

12 Ağustos 2024 10:27

Buddy uygulamasını geçen sene oğlumun tabletine indirip 6 aylık abone olmuştum. Ama oğlum uygulamayı çok sevmedi ve 20-30 gün içinde tabletinden sildi. Yani zaten 5 aylık ücretim boşa gitmişken bir de dün tekrar 6 aylık üyeliğimiz yenilendi. Artık tablette yüklü bile olmayan bir uygulama 5 aydır kullanılmamış, beni arayıp sormadan neden tekrar üyelik yenilenir ki? Üyelik yenilemenin iptalini ve kartımdan çekilen 799 TL ücretin geri ödenmesini talep ediyorum.

14 Ağustos 2024 10:46

2 gün geçti ve hala buddy uygulaması hesabımdan bana sormadan çektiği 800TL ücreti geri ödemedi. Sonuçta ben bu uygulamayı sildim ve artık kullanmıyorum. Benden aldıkları ücreti bir şey karşılığında almış olmuyorlar. Havadan benden para çekmiş oluyorlar. Saçma sapan bahaneler ile çektikleri paranın üzerine yatmalarını istemiyorum. Çünkü karşılıksız haksız bir kazanç olmuş oluyor bu ve benim boş yere harcanacak param yok. Lütfen çektiğiniz ücreti geri iade edin, çünkü ben bunun karşılığında sizden herhangi bir hizmet almıyorum. Bana bir açıklama ve ücret iadesi yapmanızı bekliyorum.

12 Ağustos 2024 10:39 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, Otomatik yenileme tarih ve ödeme detaylarınız size Google Play Store (App Store) tarafından gönderilen ödeme makbuzunuzla bildirilmiştir. Size yardımcı olabilmemiz için lütfen uygulama içindeki ayarların alt bölümündeki düğmeye tıklayarak ulaşın. Yanıtınızı bekliyoruz,

12 Ağustos 2024 15:11

Merhaba, uygulamayı sildiğimiz için uygulama içinden yardım menüsüne ulaşamayız. Yeniden yükledim ama ayarlar menüsüne falan giremedim, oğlumun neden uygulamayı sildiğini anladım. Verilen adrese de ne posta gönderebiliyorum ne de sayfa olarak açılabiliyor. Sorunuma en kısa sürede bir çözüm bulunmasını istiyorum.

14 Ağustos 2024 10:44

16 Ağustos 2024 11:00

Acaba firma sebepsiz haksız yere benden aldığı ücreti ne zaman geri vermeyi planlıyor?

Nurcan
07 Eylül 2024 12:16
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 22:52
Züleyha sonuçtan memnun