Bt Teknoloji Açıklama Ve Ürün Farklılığı

17 Ağustos 2023 21:47

Bt teknoloji isimli şirketten laptop bilgisayar aldım. Yeni bir şirket olmasını önemsemedim ve şans vermek istedim. Aldığım ürünün sayfasında orijinal Türkiye distribütörü ürün olduğu yazıyor ve 512 GB SSD ve 16 RAM olduğu yazıyor fakat gelen üründe 500 GB Kingston 700 TL civarında ürün takılmış. Upgrade edildiği yazıyor kutu üstünde. Madem ki upgrade edildi bunu sitelerinde belirtmeleri gerekiyordu. 3-5 bin tl değerinde olması gereken SSD yerine 700 TL hem de 512 değil 500 GB boyutunda ürün takılmış. Sitede belirtilen ile tarafıma ulaşan ürün özellikleri uymuyor. Maksadım tüketiciyi uyarmak

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ürünün Faturasında Düşük Tutar Gösterildi, Fiyat Farkı İade Edilmiyor

21 Kasım 2025 11:20
satin-aldigim-urunun-faturasinda-dusuk-tutar-gosterildi-fiyat-farki-iade-edilmiyor-2.jpg

27 Mayıs 2025 18:17
Dyson Saç Makinesi İadem Açılmadan Reddedildi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

İade Hakkım Engellendi, Mağdur Edildim!

21 Haziran 2025 16:26
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Arızalı Bilgisayar İçin Firmaya Ulaşamıyorum

10 Haziran 2025 16:32
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bt Teknoloji Satıcı Tarafından Yetkisiz RAM Değişikliği, Faturasız Satış Ve Garanti Reddi!

14 Ocak 13:42
bt-teknoloji-satici-tarafindan-yetkisiz-ram-degisikligi-faturasiz-satis-ve-garanti-reddi-2.jpg