Büşra sonuçtan hiç memnun değil

British Esthetic British Estetik Nişantaşı

12 Mart 2024 17:23

09.02.2024 tarihinde British Estetik Nişantaşı şubesinde botoks işlemi yaptırdım. Daha önce de yaptırdığım için işlemin genellikle 2 gün ile 1 hafta arasında etkisini göstermesini biliyordum. 15 gün sonra kontrole gittim ve işlemin etkili olmadığını belirttim, tekrar işlem yapıldı ancak günler geçmesine rağmen etkisini göremediğimi fark ettim. Durumu ilettim ve para iadesi talebinde bulundum. Doktorun durumu değerlendirip karar vereceği bilgisini aldım. Ancak ben işlemin etkili olmadığını anlamıştım. Eğer işlem başarılı olsaydı, buraya gelip olumsuz yorum yapmak için çaba harcamazdım. Keşke memnun kalabilseydim. WhatsApp üzerinden yaşadıklarımı anlattım ancak buna rağmen geri dönüş yapılmadı. Durumu sorduğumda doktorun geri dönüş yapmadığı söylendi. Bu kadar özensiz bir hizmetle karşılaştım. Yapan doktor U*** Ö***.

Yorumlar (5)

Sibel

Keşke bu yorumlara baksaydım tavsiye üzerine gitmiştim. Aynı durumu birebir yaşadım maalesef

Sibel

Şikayet etsem de fiş fatura yok bir de vergi kaçırıyorlar maalesef. Ben de botoks yaptıramıyorum tutmayacak diye ne olacak bu durum bilmiyorum. Doktor bir sene sonra gel demişti başka malzeme kullanırız o bir tık etkili olur demişti. Madem öyle kontrol seansında neden uygulamadıysa. Yaptıkları her iş saçma

Büşra

Şikayet edin söyleyin ben öyle paramı aldım. Ama hala botoks yaptıramıyorum tutmuyor.

Filiz
Filiz

Ben de iki yildir botoks yaptıramıyorum ben de en son buraya gittim bana da Covid Asi lari bir çok kisi etkilemiş benim yüzüm botoks kabul etmiyormuş tekrar yapıp yolladı yüzünüzü dinlendirin botoks unutunca yaparız dediler Para iade yapmıyorlar maalesef

Büşra

Ben Sağlık Bakanlığına şikayet edeceğim sahte botoks yapıyoruz diye belirttim ve paramı iade aldım ama onların işleminden sonra botoks yaptırdım fakat tutmuyor. Onlar yüzünden ilk kez böyle bir şey yaşadım. Sizde paranızı alabilirsiniz

British Esthetic British Estetik Nişantaşı Şubesi

13 Şubat 2024 16:14
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Botoks İşleminden Sonra Hızlı Etki Kaybı Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

30 Eylül 2025 00:56
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı British Esthetic Sulu Botoks Enjekte Ediliyor.

31 Mayıs 2024 18:15
Nişantaşı British Esthetic Sulu Botoks Enjekte Ediliyor.