Bridgestone Turanza T005 Sıfır Araçta Seyir Halinde Yarılması

Bridgestone Turanza T005 Sıfır Araçta Seyir Halinde Yarılması
13 Haziran 2024 23:40

Niğde-Ankara otobanında yaklaşık 130 km hızla seyir halindeyken, resimde görüldüğü üzere lastik bir anda yanaklardan kesilerek koptu ve canımızı zor kurtardık. Aracı bu sene başında sıfır aldım ve üzerinde gelen Turanza T005 245/40/19 lastiklerini daha 3000-4000 km arası kullandım. Yenisini tedarik edene kadar çok zorlandık, çevre şehirlerde aradık ve 10 gün sonra piyasada bulunmadığı için muadillerinden çok daha yüksek fiyata aldık. Ancak bu güvensiz lastikler canımızı tehlikeye atıyor. Firmanın bunları yeni sürümü ile değiştirmesi gerekli.

14 Haziran 2024 08:56 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz

Tolga
Tolga
23 Ağustos 2024 10:16

Arkadaşlar müşteri temsilcileri yeni lastik bulmamda ve süreçte çok ilgilendiler yardımcı oldular çok başarılı. Lakin teknik inceleme yapılmış bana 1 aydır dönüş yok ve lastikte en ufak nokta delik olmayan durumda ve birden patladığını belirtmeme rağmen lastikte bir şey yok senin hatana bağlandı. Derdim lastiğin yenisinide almak değil üzerinde kullandığım lastikler ailemin canını tehlikeye atıcakmı bundan şüpheliyim ilk fırsatta hepsini daha güvenilir markayla değiştirip çıkanları atacağım.

Bridgestone Kısa Sürede Lastik Patlaması

11 Haziran 2024 21:27
Adem sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 00:03
"Hatalı ürünü kabullenip ürününüzün arkasında durup yeni lastik değişimi sağlayarak ne kadar kaliteli bir marka olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkürler Bridgestone."
Bridgestone Turanza T006 Lastikler Hatalı Ürün Satması
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
29 Mayıs 2024 19:14
Bridgestone Turanza T005 Lastikte Yanaklarda Kusur!
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastiklerde Güvenlik Sorunu Yaşadım

09 Eylül 2024 11:20