Bozcaada Belediyesi Yakışmayan Hareketler

Bozcaada Belediyesi Yakışmayan Hareketler
08 Ağustos 2024 19:35

Bozcaada'dan Geyikli'ye vapura binerken fazla adam çalıştırıyor denip, habersiz, gelen tatilcilerin bilgisi olmadan, otoparklar ücretsiz diye belediye 200 TL alıyor ne demek. Bozcaada'dan ve belediyeden böyle bir uygulama yaptığı için şikayetçiyim.

08 Ağustos 2024 19:20

Bozca adadan Geyikliye vapura binerken fazla adam çalıştırıyor denip, habersiz, gelen tatilcilerin bilgisi olmadan, otoparklar ücretsiz diye belediye 200 TL alıyor ne demek. Bozca adadan ve belediyeden böyle bir uygulama yaptığı için şikayetçiyim. Giderayak böyle bir karar var denip, 200 TK alınması büyük bir ayıptır. Otoparkları ücretli yapın daha iyi. Ücret iademi acilen istiyorum. Bu uygulamayı kabul etmiyorum. Bu kalitesiz uygulama Bozcaada'ya kesinlikle yakışmıyor.

23 Temmuz 2025 10:25

1 sene sonra cevap veriyorsunuz. Madem hizmet için toplanıyor, 1 sene sonra cevap mı verilir. Kimseden vapur sırasında zoraki ücret toplanamaz. İnsanlar vapura 1900 TL para veriyor minimum, gidin Vapur işletmesinden alın.

Bozcaada Belediyesi Bozcaada Dönüş Ücreti Şikayeti

17 Ağustos 2024 13:04
Bozcaada Belediyesi Bozcaada Dönüş Ücreti Şikayeti
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Bozcaada Belediyesi Feribot Sırasında Para Topluyor

21 Eylül 2024 21:55