Bosch Basınçlı Yıkama Makinesi Altından Su Kaçırıyor

25 Haziran 2023 10:31

24.05.2023 tarihinde aldığım Bosch aquatak 130 bar basınçlı yıkama makinesi 2. Kullanışımda ve çok dikkatli kullanmama rağmen altından su kaçırmaya başladı ve makinenin tetiğine basmamama rağmen makine çalışıyor. Kalitesine güvenerek Bosch marka basınçlı yıkama makinesi tercih ettim ama sıkıntı yaşadım. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.

03 Temmuz 2023 09:49 (Şikayetten 7 gün sonra)
21 Ağustos 2023 18:26

Bu arada ürün arıza tespit için servise verildi ve 1 ayda tamir edilip teslim edildi. Şu an bir sıkıntı yok kullanıyorum performansı da iyi. İnşallah arıza tekrar etmez

Hüseyin

Ürünü yetkili servise götürdüm ve sıkıntılı parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Servise tamir için ürünü teslim ettim ancak 1 ay sonra teslim aldım. Parça İstanbul'dan geliyormuş bu nedenle beni 1 ay beklettiler. Teslim alırken neden arıza yaptığını sordum bilmiyoruz dediler. Sadece kafa komple değişti herhangi bir sıkıntısı yok şu an dediler. Teslim aldım 2 kere kullandım şu an bir sıkıntısı yok ama neden arıza yaptı bilmiyorum. Yeni ürünün arıza yapması beni biraz rahatsız etti inşallah ilerleyen zamanlarda tekrar arıza yapmaz. Bu arada ürünü çok dikkatli kullanıyorum. Ürünün yıkama performansı güzel ancak böyle bir sıkıntı sizin başınıza gelir mi bilmem. Yazın başında aldım arıza tespit tamir derken 1.5 ay kullanamadım. Takdir sizin hocam

Ahmet
Ahmet

Merhaba, geçmiş olsun, sorununuz çözüldü mü, yoksa Karcher k3 almayı düşünüyorum. Fikriniz nedir?

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Basınçlı Yıkama Makinesi

08 Eylül 2024 19:21