Selim
16 Eylül 2023 23:15

Deichmann Düzce krempark mağazası
Merhabalar. Deichmann'in kendi ürünü olan Borelli marka orta boy valizi Düzce mağazasından garantili şekilde satın aldım. Alırken garantisi olduğunu, en ufak bir sıkıntıda valizi kendilerine getirmemi ve değişebileceğini söylediler. Valizi aldıktan hemen sonra ilk kullanım gününde kendi tekerlekleri üzerinde yürütürken bir adet tekerleğin yolda çıktığını fark ettim. Geldiğim yoldan geri gidip şans eseri çıkan tekerleği buldum. Tatil dönüşü valizi aldığım mağazaya gidip durumu bildirdim. Arıza kayıt formu düzenlediler. Durumumun acil olduğunu, yurt dışına gideceğimi söyledim. Türkiye'den ayrılmadan bir gün önce valizimin kullanıcı hatası sonucu tekerleğinin çıktığını ve bir şey yapamayacaklarını, valizi olduğu gibi alabileceğimi anlatan SMS gönderdiler. Tatil boyunca bütün vaktimi boşuna harcayıp üstüne valizin garantisi olduğu halde tamir etmeyip son gün bana kendi imkanımla vakit kıtlığından dolayı tamir edemeyeceğim bir noktada teslim ettiler. Sattıkları malı satarken türlü vaatleri söyleyip garantisi olduğunu ve en ufak problemde ilgileneceklerini söyleyip valizi bana sattılar. Bu kurumdan ve özellikle mağaza şubesi çalışanlarından şikayetçiyim.

Garantili Valizin Kısa Sürede Kırılması Ve Müşteri Hatası Gerekçesiyle Ret Edilmesi

Yelda
09 Ağustos 2025 17:41
garantili-valizin-kisa-surede-kirilmasi-ve-musteri-hatasi-gerekcesiyle-ret-edilmesi-4.jpg
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Alihan
25 Temmuz 2023 15:37