Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 12:34

Booking.com adresinden İtalya tatilimiz için hem otel hem de kiralık araba rezervasyonu yaptım ve ödemelerini de yaparak İtalya ya uçtuk. Kiralik araba havaalanından teslim alma ve başka havaalanına bırakma idi. Hava alanında Rent A Car firmasına gittiğimizde kendi aralarında italyanca stresli bir konuşma sonrası ehliyet ve kimliğimi istedi. Verdim ve bana international ehliyetim var mı diye sordu ben de ehliyetimin international olduğunu daha 4 ay önce Avrupa'da aynı ehliyet ile araba kiraladığımı, hatta her yıl 2,3 kez yurt dışı yaptığımı ve hep bu ehliyet ile araba kiraladığımı söylememe rağmen arabayı kiralamayacaklarını söyleyip ofislerini kapattılar. Gece saat 22.00 olmasından dolayı 20 aylık bebeğimiz ve eşyalar ile ortada kaldık. Telaş ile başka bir Rent A Car şirketine gittim (uluslararası firma) ve 5 dakika içinde aynı ehliyet ile tabii ki son dakika olmasından dolayı daha pahalıya kiralamak zorunda kaldım. Booking.com ile defalarca yazışmama rağmen ödediğimiz parayı geri vermeyeceklerini yazdılar. İnanılacak gibi değil.

12 Kasım 2024 12:22

Booking.com da benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar olduğunu öğrendim. Bu resmen uluslararası bir suç. defalarca yazışmama rağmen komik temeli olmayan cevaplar ile para iadesi yapmayacaklarını söylediler.Booking.com a güvenerek alışveriş yaptık. Güvenimiz tamamen kayboldu. Bu konuyu kesinlikle yargıya taşıyacağız.

Hadiye sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Üsküp'te Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar

22 Ağustos 2024 06:50

25 Ocak 2025 14:20
Rasit sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Güvenilir Olmayan Firmalara Karşı Müşteriyi Korumuyor

25 Ağustos 2023 10:52