BMW Yetkili Servisinde Disk Ve Balata Sorunu

25 Kasım 2024 15:25

Merhabalar, 45.888 km'de olan 2016 model BMW 118i aracımı 16.05.2023 tarihinde Piyalepaşa Yetkili Servisi'ne götürüp ön-arka fren diski ve balataları gibi parçalarını değiştirdim. Aracım şu anda 52.000 km'de olup, yaklaşık 6.000 km sonra disklerden ıslık sesi gelmeye başladı. Bunun üzerine 07.11.2024 tarihinde değişimi yaptığım yetkili servise aracımı götürdüm. Aracıma bakan servis görevlisi, 'Diskleriniz bitmiş, değiştirmeniz gerek,' dedi. Ben de nasıl olur, daha 6 bin km önce değiştirdiğimi söyledim. Sonra aracı servise indirdiler, geri dönüp bana 'Diskleriniz yeniymiş,' diye lafı çevirdiler. Daha sonra aracı sorun giderildi diye geri aldığımda, yolda gelirken seslerin devam ettiğini gördüm. Yetkili servisi arayıp sorunun giderilmediğini söyledim. Onlar da '1 hafta kullanın, düzelir,' dediler. Ben de garanti olsun diye yaklaşık 2 hafta kullandım ve sorun düzelmedi. Aksine ıslık sesleri daha çok artmaya başladı. Yine yetkili servisi aradım, yaklaşık 6 bin km kullandığım aracımın değiştirilen parçalarda üretim hatası var veya hiç değiştirilmedi. Bu nedenle yenileri ile değiştirilmesini talep ettim fakat konuyu uzatıp sürekli başka gerekçeler önüme getirip çözüm odaklı bakmıyorlar. BMW Genel Müdürlüğü'nden yetkili servisin uyarılmasını ve disk ve balataların değiştirilmesi konusunda destek bekliyorum.

10 Aralık 2024 10:43

Merhabalar, 45.888 km'de olan 2016 model BMW 118i aracımı 16.05.2023 tarihinde Piyalepaşa Yetkili Servisi'ne götürüp ön-arka fren diski ve balataları gibi parçalarını değiştirdim. Aracım şu anda 52.000 km'de olup, yaklaşık 6.000 km sonra disklerden ıslık sesi gelmeye başladı. Bunun üzerine 07.11.2024 tarihinde değişimi yaptığım yetkili servise aracımı götürdüm. Aracıma bakan servis görevlisi, 'Diskleriniz bitmiş, değiştirmeniz gerek, ' dedi. Ben de nasıl olur, daha 6 bin km önce değiştirdiğimi söyledim. Sonra aracı servise indirdiler, geri dönüp bana 'Diskleriniz yeniymiş, ' diye lafı çevirdiler. Daha sonra aracı sorun giderildi diye geri aldığımda, yolda gelirken seslerin devam ettiğini gördüm. Yetkili servisi arayıp sorunun giderilmediğini söyledim. Onlar da '1 hafta kullanın, düzelir, ' dediler. Ben de garanti olsun diye yaklaşık 2 hafta kullandım ve sorun düzelmedi. Aksine ıslık sesleri daha çok artmaya başladı. Yine yetkili servisi aradım, yaklaşık 6 bin km kullandığım aracımın değiştirilen parçalarda üretim hastası veya ayıplı mal olduğu için yenisi ile değiştirilmesini istiyorum disk ve balataların değiştirilmesi konusunda destek bekliyorum.

25 Kasım 2024 15:51 (Şikayetten 25 dakika sonra)

10 Aralık 2024 16:08

BMW iletişim merkezi tarafından arandım dönüş sağlanacak denildi fakat bir dahada kimse dönüş sağlamadı.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
21 Eylül 2023 21:26
BMW Kronik Sorunlar Ve Yetkili Servis İlgisizliği
Metin sonuçtan hiç memnun değil

BMW İ4 Fren Sorunu: Servis Çözüm Sunamıyor

Metin
03 Nisan 2025 23:39
Nazenin sonuçtan hiç memnun değil

Nazenin
07 Ağustos 2024 17:17
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

Müjdat