03 Mart 2024 11:03

Yaklaşık 6 ay önce BMW aldım. B38 motorlu 118i benzinli araç. Aracı aldığımda 42 bin km civarındaydı. Şu an 47bin de motor tahrik uyarısı verdi. Araştırmalarım sonucu bu arızanın kronik olduğunu ve araçların çoğunda çıktığını söylüyorlar. Bu kadar kötü bir arabaya ben rastlamadım. Bu yorumu neden yazıyorum sırf görün diye. B38 motor araç görürseniz kaçın gidin piyango gibi kumar oynuyorsunuz. Kötü veya iyi denk gelme olayı var. Ve sadece turbo masrafı dediğimiz şey 3000 euro + KDV yetkili bayi fiyatı. Ekstra bir hasar vs durumu yoksa tabi bu fiyat. Bir de BMW yetkilileri sağ olsun normalmiş gibi %25 indirim yaparız diyorlar. O esnada yağ değişimi gerekmiş ve fiyat 200 bin tl leri ( kur değişebilir ( 4000 bin euro + KDV şeklinde olabilir dediler ). Yahu sizin ürettiğiniz otomobil hatalı üstüne bir de para alıyorsunuz kullanıcılardan. Bir daha asla BMW tercih etmeyeceğim. Aşağıda ekran görüntülerini paylaşıyorum km si olsun aracın uyarısı olsun. B38 motor görürseniz düşündüğünüz araçta bu dediklerim aklınızda bulunsun.

04 Mart 2024 08:43 (Şikayetten 21 saat sonra)

25 Mart 2024 23:38

Hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Sadece boş ezberlenmiş laflarla bizle iletişim sağlanıyor. Aracınızda böyle durum olursa tek başınasınız bilginize.

Benzer Şikayeti Var

Hocam nerede yaptırdınız wastege

Şamil
Şamil

Merhaba çözümü nasıl buldunuz bir de aracınız kaç model hocam

Murat

Wastegate değişimi yapılarak sorun çözüldü. Çok ucuza hallettim. Sadece 14 bin TL'ye. Yetkili servisler cidden bilmiyor ne yaptıklarını. 47 binde arıza verdi 65 bin oldu araç sorunsuz şu an. İnşallah başka bir şey çıkmaz.

Metin sonuçtan çok memnun

BMW Kronik Turbo Mağduriyeti

Metin
26 Eylül 2023 09:39
"Hatırı sayılır bir meblağı Kosifler'in karşılama sözü vermesiyle mutabakata vardık. İlgi ve alakaları için Kosifler ve Borusan'a teşekkür ederim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Turbo Arızası Ve Servis Sorunları

16 Ekim 2024 00:59
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

BMW 3.18i Tahrik Hatası Ve Turbo Değişimi

Ömer